Intention

DKK 129,00

Intentioner er stærkere end de fleste af os er bevidst om. Vi skaber dagligt intentioner – også intentioner vi ikke ønsker. Men når vi tænker “Jeg håber ikke at…” så glemmer vi, at vi netop har sendt energi, magnetisme & intentioner præcis dén vej, vi ikke ønskede.

“Intention” er bogen til dig, som ønsker at udvide din bevidsthed om, hvordan du behersker Universets måske mest undervurderet kraft – & derved skaber præcis dét liv, du ønsker.

Intentioner er de frø vi sår, inden de vokser sig til en realitet – så hvis du vil ændre din realitet & udforske dit sande potentiale – så må du skabe så nye intentioner. Denne bog vil vise dig hvordan.

Intentioner er en superkraft som – når brugt korrekt – forbinder os med vores livsformål & støtter os i at opnå vores hjertes arbejde. Andrew Wallas viser os elegant & generøst hvordan. Hans fremgangsmåde er simple. Det er dog ikke nemt – men åh hvor er det indsatsen værd” – Emma Cannon

Andrew Wallas er kendt som den moderne troldmand, der kan transformere din energi & skabe alkymistiske forandringer. Han er CEO & grundlægger af The School of Business Alchemy.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.