‘INTUITION’ – Månesten 55cm halskæde

kr. 449,00

INTUITION – MÅNESTEN

Elegant & simpel måde at bære en smuk krystal & dens energi

‘INTUITION’ er en smuk guldbelagt kæde med en unik regnbue Månesten.

Bær regnbue Månesten som en mild, kærlig støtte, når du ønsker at styrke din intuition, bringe balance & mere yin – feminin energi – ind i dit liv.

Læs mere om Månesten & dens energi ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Bemærk det er en blidt poleret krystal & du får ikke præcis den på billedet men en som minder meget om.

Kommer i en smuk, sort smykkeæske med guldlogo der er ECO-certificeret smykkeæske, fremstillet af et mix af PLA og PBAT. Det er majsbaseret plast & er derfor biodegraderbar copolyester.

Kæden er stemplet med mærket S925 som betyder det er Sterling Sølv. Den er forgyldt med 18 karat guld.

Dimensioner: Kæden måler 55 cm – Vedhænget er cirka 1,5 x 1 cm

Bemærk kæden er forgyldt & derfor vil forgyldningen falme med tiden. Opbevar den ikke i badeværelset pga fugt. Tag den af ved bad & når du skal sove, da alle tre faktorer forkorter forgyldningens levetid. Du kan altid få den gen-forgyldt hos din lokale guldsmed.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Månesten

Månesten er en unik krystal hvis betydning, egenskaber & vibrationer er forbundet til feminine energier. Månesten er en god krystal at bruge, hvis du ønsker at arbejde med din fertilitet med henblik på graviditet.

Den er symbolet på fertilitet og sensualitet, og livsgivende, feminin guddommelighed. Af samme grund er Månesten et godt energiredskab at bruge, hvis du ønsker at blive gravid, eller generelt ønsker støtte i din månedlige cyklus.

Månesten er igennem historien set som stærk forbundet til Månen, og ligesom Månens konstante cyklus, og månedlige begyndelse (og afslutning), så er Månesten et godt energiredskab til nye begyndelser. Guddommelig, feminin energi er forbundet med liv, fødsel – og nye begyndelser. Af samme grund er den et powerfuldt energiredskab, hvis du er i en manifestations proces. Dens vibrationer vil bringe dig ro, hviske al din tvivl og usikkerhed væk, og bringe dig healing og styrke din tro på din egen kunnen.

Brug Månestenen som en mild, kærlig støtte, når du ønsker at styrke din intuition, bringe balance og mere yin – feminin energi – ind i dit liv

Den vil øge dit flow, og bringe den lethed som vil skabe balance i dit liv. Hvis du mediterer med denne smukke sten, siges det at du vil åbne op for dit tredje øje, og komme i kontakt med din intuition og åbne op for universel inspiration. Nogle mener, at dine drømme bliver stærkere og lysere, hvis du sover med en Månesten, når der er fuldmåne.

Månesten findes ligesom blandt andet Fluorit, Jaspis & Calcit i forskellige farver, der hver vibrerer forstærket med yderligere vibrationer.

Typer af Månesten & deres egenskaber & vibrationer

Sort Månesten støtter dig i grounding, beskytter dig & stimulerer din kreative side. Af samme grund er den et fantastisk energiredskab, hvis du gerne vil starte på noget nyt; gerne vil få nye ideer, nye indsigter ~ ja faktisk som Månens cyklus & kvindens; rense ud & åbne op for en ny cyklus, hvor nye tiltag kan fødes.

Fersken Månesten vibrerer med kærlighed ~ til dig selv. Fundamentet for den type kærlighed du tiltrækker ~ er din egen kærlighed. Den bringer lys til dit hjerte, lindrer og afslapper dit sind, og støtter dig til at se dig selv med mildere, kærlige øjne. Brug Fersken Månesten hvis du vandrer rundt i dit hovede, da den bringer ro, harmoni og støtter dig i at fokusere på alt det, du er så fantastisk dygtig til.

Grøn Månesten er nærende ~ et ord & handling som er vigtig at have i sin bevidsthed. Den minder dig om at trække vejret dybt ~ ånde ud; & give slip! Slip på det som ikke nærer dig; og det som du ikke behøver spilde din tid på. Så du istedet kan fokusere på de vigtige ting ~ & mærke den fantastiske følelse af flow.

Historie

Den smukke Månesten har været brugt i tusinder af år, og historikere mener, at ældgamle kulturer også kendte til og satte stor pris på stenen. Romere mente, at stenen kom af størknede stråler fra Månen. Hinduer mener Månestenen er symbolet på guddommelige, feminine energier. Mayaerne havde smukke halskæder med Månesten, og ligesom de fleste andre kulturer, så var Månen symbolet feminine energier; den lever i en konstant, månedlig cyklus, ligesom kvinder gør.