Karriere med ånd og hjerte – 10 spirituelle redskaber til at realisere dit livsformål og højeste potentiale

kr. 249,00

Lyt til mine inspirerende samtaler med forfatterne i min podcast ENHED; samtalen med Erick finder du hér & der er to samtaler med Isabelle, den ene om hvordan du aktiver din sjæl hér & den anden om tillid, tilgivelse & økonomisk flow hér

Alle mennesker har et kald. Hvad er dit? Forfatterne viser vej til en ny bevidsthed, hvor gamle negative mønstre opløses og erstattes af hjertelighed, nærvær og nydelse. Glem alt om uendelig vækst, og fokuser i stedet på økonomisk flow og balance i arbejdsliv og relationer.

I Karriere med ånd og hjerte giver spirituel rådgiver Isabelle Laures og CEO Erick Thürmer gennem 10 spirituelle redskaber på en tilgængelig måde deres viden og erfaringer med at bringe spiritualitet ind i karrieren vi- dere. Bogen er skrevet til enhver, som gerne vil leve og arbejde i overens- stemmelse med sine talenter og den, de inderst inde er.

Læs om, hvordan man forbinder sig til sit højere selv, finder ind til sit livsformål, gør drømmene til virkelighed og bruger spirituel bøn som vejviser og støtte. Læs om, hvordan man lærer at leve i tillid og accept, kommer i kontakt med sin intuition og skaber de relationer og samarbejder, der kan løfte en ind i det liv, man ønsker.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.