Krystal sæt ‘I am Empowered’

DKK 179,00

Krystal sæt sammensat af krystaller der historisk set, er brugt til at booste & ekspandere fem områder i dit liv & din bevidsthed.

Bemærk der findes eksklusive, økologiske duft produkter som olie, soyavokslys & håndrullede, rene røgelsespinde som vil støtte dig i samme temaer.

‘I am Empowered’ for indre styrke & handlekraft på ideer & visioner. Sammensat med krystaller støtter & styrker dit selvværd, din selvtillid, indre styrke & din egen tro på & handlekraft på dine visioner.

Sættet består af poleret Lapis Lazuli, Tigerøje & Karneol.

Brug;

Hav gerne en eller flere fra sættet med dig i løbet af dagen, eventuelt i tasken eller en i lommen. Du kan også have en eller flere i hånden når du mediterer, slapper af m.m. Vær bevidst om hvad det er, du ønsker de skal støtte dig med. Lav gerne intentions arbejde med dem.

Sættet kommer i en smuk, økologisk bomuldspose med Noell Crystals logo. Sættet er også velegnet som gave.

Hvis du vil vide endnu mere om hvordan du med fordel kan bruge dine krystaller, hvor i hjemmet du kan placere dem, lave krystal intentioner & meget mere energi arbejde, så meld dig ind i Noell Crystals Medlemsklub for blot 32 kroner om måneden.

De andre krystal sæt er;

‘I am Serenity’ er for afslapning & søvn.

‘I am Abundant’ for overflod, kreativitet & manifestation.

‘I am Purified’ for rens, nye begyndelser & daglige skift.

‘I am Consciousness’ for balance, indre ro & meditation.

Bemærk det er naturmaterialer, & de varierer derfor i udtryk, & er helt perfekte uperfekte. Du får nogen som minder meget om de på billedet.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli er en gammel krystal, & en af verdens ældste sten-energiredskaber.

Healere, præster og kongelige har lige siden Egyptens storhedstid, brugt denne powerfulde sten, på grund af dens kraftfulde egenskaber & vibrationer når det gælder visdom, visioner og indre styrke.

Lapis Lazuli er lig med seriøs empowerment. Af samme grund er den med i det ‘Empowerment’ sæt jeg har skabt. Dette ældgamle energiredskab vil vække og opmuntre din indre styrke; den støtter dig i at være tro mod dig selv, få sat handling bag og realiseret dine indre behov og drømme.

Lapis Lazuli vibrerer med styrke og vækker din; så du kan tage styringen og blive dit livs kaptajn

Hvis du før har siddet fast i (dårlige) undskyldninger, har en tendens til gang på gang at være urealistisk omkring både dine ønsker men også dine evner, så er Lapis Lazuli lige noget for dig. Jeg anbefaler dette energiredskab, hvis du er klar til at sætte handling bag dine drømme. Hvis du er klar til, at gøre det på en stærk autentisk måde. Hvor du står stærkt i dig, og ikke prøver at “efterabe” andre. For du skal gøre tingene på DIN måde. Din måde er den rigtige måde, og der er ingen på denne jord, som er dig. Og dét er din største værdi.

Derudover er Lapis Lazuli vibrationer kendt for at fremme kreativitet, bringe harmoni hvis der er opstået misforståelser eller konflikter. Den åbner for sund kommunikation, med grobund for stærke venskaber og relationer.

Historie

Lapis er det latinske ord for ‘sten’, og Lazuli kommer af det persiske ord lajevard (som betyder Lapis Lazuli). Det er et område hvor denne smukke sten blev udvundet oprindeligt. Størstedelen kommer idag fra områder i nord Afghanistan. Nogle af minerne har mennesket udvundet Lapis Lazuli fra i mere end 6000 år – og stadig den dag idag. Lapis Lazuli er en utrolig gammel, kendt og respekteret sten i mange kulturer. Den er blevet brugt til amuletter, statuer, smykker m.m. Egypterne begravede deres mumier med en Lapis Lazuli som erstatning for hjertet. Det gjorde de for at sikre en genskabelse i efterverdenen. Den er også ofte blevet brugt som øje i statuer. Michelangelo brugte Lapis Lazuli knust som pulver, da han malede i det Sixtinske Kapel.

Faktisk gik Lapis Lazuli i flere århundrede under navnet Saphire, som kan skabe stor forvirring.