Lapis Lazuli pyramide

kr. 149,00

Super kraftfulde, smukke Lapis Lazuli pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli er en gammel krystal, & en af verdens ældste sten-energiredskaber.

Healere, præster og kongelige har lige siden Egyptens storhedstid, brugt denne powerfulde sten, på grund af dens kraftfulde egenskaber & vibrationer når det gælder visdom, visioner og indre styrke.

Lapis Lazuli er lig med seriøs empowerment. Af samme grund er den med i det ‘Empowerment’ sæt jeg har skabt. Dette ældgamle energiredskab vil vække og opmuntre din indre styrke; den støtter dig i at være tro mod dig selv, få sat handling bag og realiseret dine indre behov og drømme.

Lapis Lazuli vibrerer med styrke og vækker din; så du kan tage styringen og blive dit livs kaptajn

Hvis du før har siddet fast i (dårlige) undskyldninger, har en tendens til gang på gang at være urealistisk omkring både dine ønsker men også dine evner, så er Lapis Lazuli lige noget for dig. Jeg anbefaler dette energiredskab, hvis du er klar til at sætte handling bag dine drømme. Hvis du er klar til, at gøre det på en stærk autentisk måde. Hvor du står stærkt i dig, og ikke prøver at “efterabe” andre. For du skal gøre tingene på DIN måde. Din måde er den rigtige måde, og der er ingen på denne jord, som er dig. Og dét er din største værdi.

Derudover er Lapis Lazuli vibrationer kendt for at fremme kreativitet, bringe harmoni hvis der er opstået misforståelser eller konflikter. Den åbner for sund kommunikation, med grobund for stærke venskaber og relationer.

Historie

Lapis er det latinske ord for ‘sten’, og Lazuli kommer af det persiske ord lajevard (som betyder Lapis Lazuli). Det er et område hvor denne smukke sten blev udvundet oprindeligt. Størstedelen kommer idag fra områder i nord Afghanistan. Nogle af minerne har mennesket udvundet Lapis Lazuli fra i mere end 6000 år – og stadig den dag idag. Lapis Lazuli er en utrolig gammel, kendt og respekteret sten i mange kulturer. Den er blevet brugt til amuletter, statuer, smykker m.m. Egypterne begravede deres mumier med en Lapis Lazuli som erstatning for hjertet. Det gjorde de for at sikre en genskabelse i efterverdenen. Den er også ofte blevet brugt som øje i statuer. Michelangelo brugte Lapis Lazuli knust som pulver, da han malede i det Sixtinske Kapel.

Faktisk gik Lapis Lazuli i flere århundrede under navnet Saphire, som kan skabe stor forvirring.