Lepidolit (min yndlings sovekrystal)

kr. 119,00

En af min personlige yndlings sove krystal. Af samme grund har jeg den ALTID med, når jeg laver søvn sæt.

Placer den med fordel på din pande (dit tredje øje omkring midten af øjenbryn) nogle minutter inden du skal sove. Aaarh den skønneste opløsning og systemet er klar til at overgive sig til søvn og natten.

Dimensioner: Omkring 5 x 4 x 2 cm

 

Bemærk du får en som minder om dem på billdet. Det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk. 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Lepidolit

Lepidolit er et fantastisk energimæssigt redskab at bruge, når du ønsker at finde ro, stabilisere dine følelser og lindre tankemylder.

Især hvis du har tendens til at blive stresset af at “løbe rundt oppe i hovedet”.

Lepidoliten vil bringe dig ro, hjælpe dig med at give slip på de tanker og følelser, som fastholder dig i en stresset tilstand, og styrke din følelse af, at alt er som det skal være – og at alt nok skal gå. Ikke mærkeligt Lepidolit ofte bliver kaldt ‘fredsstenen’, for den vibrerer virkelig med dyb fred.

Når du føler dig overvældet, og har brug for at finde indre ro, så kan jeg på det stærkeste anbefale, at du ligger dig godt til rette med en Lepidolit placeret på dit tredje øje

Lepidolit støtter og styrker dig til, at stå stærkt i dig selv, og ikke lade din energi blive påvirket af andre. På den måde sikrer du dig, at din energi bruges præcis dér hvor den skal, og du vil stå stærkt og balanceret i dig selv, med ro og lys.

Fordi Lepidolit netop beroliger og opløser tankemylder, er den en perfekt sten mod søvnløshed. Jeg selv sover altid meget dybt, når jeg sover med min Lepidolit. Bemærk kun poleret Lepidolit må komme i vand.

Lepidolit er faktisk en del af mineralgruppen Mica, selvom den også kan findes i kvarts.

Historie

Ifølge den historie vi kender til, blev Lepidolit fundet første gang i 1861. I starten gik den under navnet ‘Lilalit’ på grund af dens lavendelagtige farve. Senere fik den det navn vi kender den under.