MAGIC halskæde

kr. 399,00

MAGIC er en unik & iøjenfaldende halskæde.

Bær den smukke MAGIC blot fordi du synes den er smuk – eller fordi du ønsker at bære et væld af magiske krystaller & deres vibrationer & energi; det er nemlig ren magi så mange højtvibrerende krystaller du får;

Rutil Kvarts, Peridot, Hæmatit Kvarts, Ametyst, Månesten, keshi perle, Tigerøje, Bjergkrystal, Aventurin, Granat, Emerald, Turmalin Kvarts, Lemon Kvarts, Jordbær Kvarts m.m. er nogle af de krystaller som kan indgå. Ingen af halskæderne er identiske, så placeringen af de forskellige krystaller & enkelte krystal typer kan variere. Igen; ren magi – & hvis du kan have tillid til, at præcis de krystaller der var ment for dig, vil være på din halskæde, så er dette magiske smykke noget for dig.

Du kan læse meget mere om alle krystallernes energi under Krystal A-B-C på hjemmesiden eller i min bog KRYSTALLER.

Håndlavet på wire & med 925 sterling sølv lås der er guldbelagt.

Dimensioner: 53-55 cm lang – Diverse krystaller varrierer mellem 0,5 x 1 cm

Vær opmærksom på meget af den er naturmateriale, så alle krystal perlerne varierer i farvenuancer, form & har små, naturlige uperfektheder.

OBS: Pas på dit smykke. Hvad end det er snor, sølv, messing eller guld, så anbefales det ikke at bade med dit smykke eller opbevare dem i et fugtigt rum som eksempel et badeværelse. Vær opmærksom på solcreme, makeup m.m. kan sætte sig & misfarve snor, krystaller & andre metaller.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.