Moonology Orakelkort

DKK 199,00

Månens energi har enorm indflydelse på hvordan hver dag i vores liv føles & leves. Hvis du ønsker at blive mere bevidst på præcis hvordan, så arbejd med disse enormt smukke Orakel kort. Lad dig guide af Månens ældgamle visdom for healing, vejledning & beskyttelse – & lær hvordan du kan arbejde med hendes (Månens) magiske energi i løbet af hendes faser.

‘Moonology’ kommer med en guidebog der støtter dig i hvordan kortene kan tolkes, & hvordan du kan arbejde med dem & benytte dem til at skabe, planlægge & forudsige aspekter af dit liv. Hvis du skal tage en vigtig beslutning, så prøv at benyt dig af ‘Moonology’ – træk et kort – & lad Månen vejlede dig.

Yasmin Boland er en prisvindende astrolog & bestsellingforfatterinde, & hendes viden samt indsigter om Månen, stjerner m.m. udgives over hele verden. Flere har udråbt Yasmin Boland som en af vores tids største astrologer. Jeg kan varmt anbefale både hendes bog om Månens indflydelse på vores liv, samt den fantastiske Måne dagbog for 2020.

De smukke illustrationer er skabt af Nyx Rowan, & sættet er udgivet ved HAY House.

Bemærk sættet er på engelsk, hvilket er dets originalsprog. Jeg har bevidst købt det på engelsk, da jeg oplever budskaberne fra forfatterinden derved står stærkt & med præcis, oprindelig budskab & energi.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.