New Bloom – beroligende kærligheds- & selvværds boost (mellem frugtbar fase & menstruation)

kr. 75,00

Den nye serie BLOOM fra Solaris

– Er skabt som en hyldest til kvinder.

Missionen er, at styrke den power kvinder har i form af deres cyklus. Både så kvinder under menstruation kan forkæle sig selv på en smuk & nærende måde. Men også hvis de er gravide eller ammende. Medstifteren af Solaris, Karin Müller, er både certificeret Medical Herbalist (BScHons) & så er hun også uddannet jordmoder.

NEW BLOOM

En beroligende & genopbyggende thé. Denne nærende infusion vibrerer med troen på eget værd. Shatavari menes at berolige sindet & skabe plads til kærlighed. Denne gyldne infusion har en silkeblød afrunding & en rig smag.

Indre efterår (dag 22-30) i din cyklus. Østrogen falder & progesteron stiger. Dette er en lang periode i din cyklus. Det er godt at afslutte projekter i den første del af fasen. Prioriter hvad der er vigtigt. I den sidste del er det godt af sætte tempoet ned. Gentænke og genoverveje. Føler du dig sensitiv eller kritisk mod dig selv eller andre? Det er okay, vær blid mod dig selv. Gør ekstra gode ting for dig selv.

Nybagt eller ammende mor: nærende under amning til at forbedre mælkeproduktionen & mælkekvaliteten. Beroligende & genopbyggende for maveproblemer & kolik.

Du får 15 doseringer & de kan sagtens bruges 2 gange hver.
Ingredienser:

Fennikel Frø, Anis, Shatavari rod, Marie Tidselfrø, Bukkehornsfrø. 100% rene urter. Ingen kaffein.

Solaris er som altid gået langt, for at finde de bedste ingredienser. Eksempelvis har de valgt den bedste form for Shatavari i hele stykker, i stedet for at købe pulveriseret Shatavari, som påvirker & nedsætter kvaliteten.
Det betyder, at thé’en er lidt dyrere end andre thé’er – men det er udelukkende fordi det er virkelig dyre & potente råvarer.

Solaris bruger visdom fra den vestlige & keltiske urte medicin samt orientalske & Ayurvediske traditioner, når de skaber deres thé sammensætninger.

Som altid er din thé fra Solaris;

  • økologisk
  • poser som er 100% nedbrydelige
  • poser skabt af certificeret non-GMO korn
  • plastic fri
  • i en FSC certificeret æske

 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: , Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...