Nymåne manifestations sæt større

kr. 189,00

Fem rå Bjergkrystals spidser til dit Nymåne ritual;

Du kan læse mere om mit Nymåne ritual ved at scrolle lidt ned.

Dimensioner: omkring 3-5 x 2 cm store

Mit Nymåne papir placerer jeg under fem Bjergkrystaller; fire som peger i hver sin verdensretning & én i midten af dem, som forbinder de fire energier. Så lader jeg det ligge sådan i 28 dage, inden den næste Nymåne.

Det her er en fantastisk mulighed for dig, som også ønsker at lave dette Nymåne ritual.

Det er rå, smukke Bjergkrystalspidser i smuk, klar & høj kvalitet. Men som sagt rå, så med deres små uperfektheder.

Der er begrænset antal sæt; billedet giver dig en ide om hvordan det ser ud, men det vil ikke blive præcis samme sæt som på foto. Bemærk; krystallerne er rå spidser & derfor er det ikke garanteret at en af dem decideret kan stå op i midten. Jeg selv har et stort Bjergkrystals tårn jeg har købt til dette formål.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Jeg har før delt mit ritual ved Nymåne ~ måske det inspirerer dig til at tjekke ind, udvide din bevidsthed om din medfødte evne til at tiltrække & manifestere ~ & hvordan du sætter intentioner for den nye periode. Jeg bruger nogle energiredskaber, som jeg kan mærke ~ & på grund af mine intentioner for den nye periode ved ~ vil vibrere med den støtte, jeg har brug for.

Noget som går igen er;

♦︎et sæt Orakelkort ~ jeg lægger bevidst Orakelkort ved Nymåne, fødselsdag & nytår

♦︎lys & en sund plante da jeg oplever, stemningen & energien er opløftende for mit sind, imens jeg gør dette

♦︎Salvie da jeg renser mit space & min energikrop inden, jeg går igang

♦︎krystal(ler) som jeg har mærket ind i skal være mine primære krystaller i den nye periode ~ de indvies derved med mine intentioner for den nye periode

♦︎min notesbog til pludselige indskydelser, et stykke papir, en blå kuglepen, papiret fra sidste Nymåne

Jeg skriver altid med blå kuglepen, da det er manifestationsfarven på skrift. Jeg skriver “Kære Univers…” og så mine 10 intentioner ~ disse skriver jeg altid i nutid. I bunden skriver jeg dato samt min underskrift. Så siger jeg “Tak, tak, tak”, imens jeg folder papiret to gange. 

Papiret placerer jeg under fem Bjergkrystaller; fire som peger i hver sin verdensretning & én i midten af dem, som forbinder de fire energier. Så lader jeg det ligge sådan i 28 dage, inden den næste Nymåne. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Jeg har før delt et foto af mit manifestationsalter. Hvis du er nysgerrig på hvad dét er, så find det foto med mine hylder. Jeg nævner det, fordi det er hér, jeg opbevarer mit Nymåne papir.

Husk; det som føles rigtigt, i flow og naturligt for dig; det er dét som du skal gøre ~ for det er dét, som vil virke for dig! Der er INGEN rigtig eller forkert måde, at gøre tingene på. Men sørg for at du får gjort det indenfor 24 timer efter Nymånen, hvis det skal gøres i symbiose med naturens Nymåne energi♡

Bjergkrystal

Bjergkrystal & dens betydning; Bjergkrystal er kendt som krystallen over alle krystaller. Dens egenskaber & vibrationer har alle hjem gavn af & bringer healing.

Bjergkrystal er klar kvarts, som findes overalt i naturen, også her i Danmark. De fleste sten har kvarts i sig, ligesom sand. Bjergkrystal er igennem historien blevet brugt som et stærkt energiredskab, for at bringe klarhed i sindet.

Brug Bjergkrystallen når du vil være skarp og klar i dit sind, og fokusere din energi direkte ind på et bestemt område. Egentlig anbefaler jeg, at du bruger denne smukke krystal som et konstant og basic redskab.

Den er i min optik sammen med Ametyst, Rosenkvarts og Selenit en krystal, som passer ind i alle hjem samt alle livsfaser

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystal bruges til at fremme visdom, sandhed samt vækst og overblik. Jeg vil anbefale, at du også bruger Bjergkrystal til at forstærke andre stens energier. Af samme grund har jeg den ofte med, i de sæt jeg laver.

Shamaner mener, at du ved at bære, arbejde med eller meditere med denne krystal, vil blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Derved vil du opleve at være i forbindelse med dit højere selv. Når du omgiver dig med Bjergkrystallen, så er det som om du er tættere på Universet og guider. Den er kendt for at vibrere med en følelse af, at “nogen” tager sig af dig.

Historie

Måske det var derfor, at det oprindelige folk i Mexico troede på, at de dødes sjæle levede videre inde i Bjergkrystallen. Bjergkrystal har igennem tusinder år været opfattet som højtvibrerende spirituelt og religiøst redskab. Bjergkrystal blev brugt i hellige ritualer af Sumer folket, en civilisation i det gamle Mesopotamien, som eksisterede 6000 år før vores tidsregning. I det gamle Egypten brugte de den for beskyttelse og sundhed. I det ældgamle Grækenland mente de, at det var forstenet is, der aldrig ville kunne optø; deraf navnet ‘krystallos’ som betød ‘is’. Denne overbevisning eksisterede helt indtil 1777, hvor forskellige forskere begyndte at sætte spørgsmålstegn herved. Men Bjergkrystal synker i vand, hvorimod is flyder, og derved fik Kemikeren Robert Boyle ændret folks opfattelse.