Oracle of the Fairies

DKK 199,00

Fuldstændig magisk smukt ‘Oracle of the Fairies’ af Karen Kay.

Illustrationerne er drømmende smukke – & budskaberne er udførlige & rammende. Kommer med en guidebog med ideer til hvordan du kan trække kort, samt uddybende beskrivelser af hvert kort.

Feer er magiske væsner som er vogter & beskyttere af planeten. De er de ultimative spirituelle væsner, som ønsker at støtte alle til at læne sig ind i deres gamle visdom.

Dette sæt guider til at connecte med feernes verden og modtage inspiration. Hvert kort giver positiv & praktiske indsigter, som er direkte forbundet med din egen energi.

Få inspiration & læs hvordan jeg bruger orakelkort under ‘Beskrivelse’.

Bemærk sættet er på engelsk, hvilket er dets originalsprog. Jeg har bevidst købt det på engelsk, da jeg oplever budskaberne fra forfatteren derved står stærkt & med præcis, oprindelig budskab & energi.

Sættet kommer med 44 smukke kort med magisk energi.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.