Tilbud

OVERFLOD krystalsæt ‘I am Abundant’

kr. 139,00

Du får som ENHED medlem altid 10% rabat på alt så du sparer 17,90kr på sættet her. Meld dig ind via link hér
OBS: Begrænset antal af denne sammensætning. Kommer ikke igen når udsolgt.

Krystal sæt sammensat af krystaller der historisk set, er brugt til at booste & ekspandere fem områder i dit liv & din bevidsthed.

Bemærk der findes eksklusive duft produkter som soyavokslys & håndrullede, rene røgelsespinde som vil støtte dig i samme temaer.

‘I am Abundant’ for overflod, kreativitet & manifestation. Sammensat med kraftfulde krystaller der er brugt til at bringe overflod velkommen på alle områder i dit liv. Overflod af kreative ideer, latter, gaver, sundhed, penge, held & lykke – ja hvad end du sætter dine intentioner ind på.

Sættet består af:

Poleret ægte Citrin: Placer den gerne i din pung. Hver gang du bruger penge siger du “Og der kommer mere endnu”. Citrin er en overflodskrystal.

Poleret Karneol: Placer omkring din hoveddør eller så tæt på som muligt. Karneol er kendt for at byde overflod velkommen & ind i hjemmet.

Poleret Aventurin: Bringer held, velstand & uendelige muligheder.

Rå Pyrit: Booster velstand, succes & manifestation.

Brug;

Placer dem med fordel i dit velstandshjørne, som er hjemmets venstre hjørne længst væk fra hoveddøren, når du står udefra & kigger ind i hjemmet. Du kan også placere dem ved dit arbejdsbord, bære dem i din taske eller tæt på dig i løbet af dagen.

Sættet kommer i en smuk, økologisk bomuldspose med Noell Crystals logo. Sættet er også velegnet som gave.

Hvis du vil vide endnu mere om hvordan du med fordel kan bruge dine krystaller, hvor i hjemmet du kan placere dem, lave krystal intentioner & meget mere energi arbejde, så meld dig ind i Noell Crystals Medlemsklub for blot 32 kroner om måneden.

De andre krystal sæt er;

‘I am Serenity’ er for afslapning & søvn

‘I am Empowered’ for indre styrke & handlekraft på ideer & visioner.

‘I am Purified’ for rens, nye begyndelser & daglige skift.

‘I am Consciousness’ for balance, indre ro & meditation.

Bemærk det er naturmaterialer, & de varierer derfor i udtryk, & er helt perfekte uperfekte. Du får nogen som minder meget om de på billedet.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Citrin

Kraftfulde Citrin er energiredskabet for dig, som er klar til at lægge alt ind på at få manifesteret alle dine visioner.

Denne krystal er en af de få, som på ingen måde kan suge negativitet til sig.

Citrin er en stærk krystal til rensning og fornyelse. Den bærer kraften fra solen – den er lys, varme, glæde, giver energi og øger din kreativitet og drivskraft.

Citrin er en overflodssten, som lærer dig hvordan du manifesterer og tiltrækker velstand, rigdom, succes og alt godt

Jeg vil på det kraftigste anbefale dit, at lære Citrin at kende; den vil støtte dig til, at få kontakt til din indre styrke, så du tror på dig selv. Det er en positiv spiral. Glæde, positivitet, drivskraft og troen på dig selv, vil uden tvivl tiltrække og skabe mere af samme kaliber. Og den succes og glæde det vil afføde, vil give dig større tilfredshed, og igen øge din selvtillid.

Citrin virker afstressende, øger dit overblik, klarer tankerne og styrker solar plexus. Den er god ved nervøsitet, depression, stress og sorgfyldte følelser – nogle kalder den eksamensstenen af denne grund. Den falmer i solen. Jeg anbefaler, at du blandt andet placerer en Citrin i velstands hjørnet i dit hus eller kontor. Det er det bagerste venstre hjørne fra din hoveddør, eller døren indtil et rum. Placer også en Citrin på dit alter hvis du har sådan et, eller deromkring hvor du arbejder og er igang med at manifestere. Placer også en lille en i din tegnebog; den vil tiltrække overflod dertil.

Historie

Citrin har i flere tusinde år været en populær krystal. Den blev brugt som smykkesten i Grækenland mere end 300 før vores tidsregning. Dengang var den også en dyr krystal. Citrin kommer fra det latinske ord ‘citrina’ som betyder ‘gul’.