Palo Santo

DKK 79,00

Nu vil jeg fortælle, hvorfor jeg fremover ikke vil forhandle Palo Santo ~ & hvorfor jeg bevidst sælger det jeg har tilbage, til denne pris. Udover det er fordi du automatisk støtter United Plant Savers når du køber din røgelse her, så er det lige så meget for at sikre, at de sidste Palo Santo pinde sælges til seriøst dedikeret brugere.

I takt med at den spirituelle bevidsthed er ekspanderet, & flere & flere er begyndt at sætte spørgsmålstegn til dét liv vi har levet de sidste årtier; så er der også enormt mange som arbejder indad, & (selvfølgelig) har fundet inspiration i ældgamle traditioner, til at støtte & styrke udvidelsen af ens bevidsthed. Herunder jeg. Og da jeg for mange år siden fald over Palo Santo var jeg solgt; & måtte lede længe for at få en viden om, hvad dét her nu var for noget, & hvad det skulle bruges til.

Palo Santo renser for negative energier og gendanner ro, balance og harmoni. Palo Santo er et helligt træ og har været det i tusinder af år, hos indianerne i Sydamerika. Når babyer blev født, ville de lægge dem ind i hulrum på træerne, for at sikre sig børnene var beskyttet. Når du tænder for Palo Santo vil duften bringe kærlighed, øge din kreativitet og bringe held. Din intuition og bevidsthed øges, og du vil få en stærkere kontakt med den spirituelle verden.

Men! Da jeg for mange år siden begyndte at bruge Palo Santo, fandt jeg ud af, at Indianerne kun brugte Palo Santo hvis det var knækket af træet naturligt. De ville ALDRIG skære eller fælde træer for at få det; så ville de hellere undvære. Jeg elskede den indstilling.

Nu til grunden til jeg ikke vil købe mere ind. På grund af den store efterspørgelse de sidste par år, så er der nu lokale som vælger at gå på kompromis med forfædres respekt for træet; & man kan ikke længere vide om man køber naturlig fældet Palo Santo. Det vil jeg ikke støtte. Vi kan SAGTENS finde alternativer. Og skabe alternativer. Dét er også en af grundende til, hvorfor jeg fik ideen til at skabe mine egne røgelsespinde, som du kan købe her på siden.

Dimensioner: Omkring 10-11x2x2cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Du kunne også være interesseret i...