PEARL halskæde med Aventurin

kr. 379,00

PEARL halskæde – denne med Aventurin

OBS: Der er kun lavet tre styk af alle PEARL typerne. Det garanteres ikke de kommer igen.

PEARL er en unik & iøjenfaldende halskæde.

Aventurin er kendt for at bringe eventyr, held & lykke. Du kan læse meget mere om Aventurin & dens vibrationer ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Håndlavet på snor & med en stærk lås.

Dimensioner: KÆden er 46,5 cm – perlene er henholdsvis 0,5 x 0,8 cm & 2 x 1 cm

Vær opmærksom på det er naturmateriale, så alle krystal perlerne varierer i farvenuancer, form & har små, naturlige uperfektheder.

OBS: Pas på dit smykke. Hvad end det er snor, sølv, messing eller guld, så anbefales det ikke at bade med dit smykke eller opbevare dem i et fugtigt rum som eksempel et badeværelse. Vær opmærksom på solcreme, makeup m.m. kan sætte sig & misfarve snor, krystaller & andre metaller.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Aventurin

Aventurin er en krystal hvis betydning, egenskaber & vibrationer siges at vibrere med held til alle områder i livet.

Og navnet Aventurin rummer da også en stærk vibration af held; det kommer af det italienske “a ventura” som blandt andet kan betyde ‘ved tilfældighed’ og ‘mulighed’.

Aventurin kommer i mange farver, men det er den grønne, som er kendt for at vibrere stærkest med de nedenståender energier.

Aventurin har igennem tiden været kendt som et energiredskab, der…

… bringer glæde, uendelige muligheder, uventede overraskelser, velstand og vil få dit liv til at føles som et helt eventyr

Udover dens skønne ry med at bringe held i kærlighed, pengesager og arbejde, så er der andre gode grunde til, hvorfor du bør arbejde med Aventurin.

Aventurin er kendt for at fremme en positive indstilling, lade de gode ideer komme til dig, og øge din kreativitet. Brug den som energiredskab, hvis du ønsker at åbne dit sind op for nye muligheder og alternativer; Aventurin er nemlig kendt for, at stimulere følelsen af, at intet er umuligt.

Den er et stærkt redskab til dig, som befinder dig i en lederrolle ~ det kan også være rollen som mor ~ da den siges at forstærke lederkvaliteter og beslutsomhed.

Jeg anbefaler, at du placerer Aventurin i dit hjems velstandshjørne, som er det venstre hjørne, som er længst væk fra dig, hvis du står i hoveddøren og kigger ind.

Historie

Aventurin blev ved tilfældighed opdaget i 1800 tallet af mænd i Italien. De arbejdede med at fremstille glas, da de ved fejl kom til at spilde kobber i en blanding. Men Aventurin kvarts er faktisk fundet som primitiv værktøj i Etiopien. Værktøj som menes at være toenhalv millioner år gamle, og derfor brugt af menneskeslægten Homo.