PEARL halskæde med Sodalit

kr. 379,00

PEARL halskæde – denne med Sodalit

OBS: Der er kun lavet to styk af denne PEARL type. Det garanteres ikke den kommer igen.

PEARL er en unik & iøjenfaldende halskæde.

Sodalit & dens stærke energi vil støtte dig i at tale din sandhed; den er evig foranderlig, men stadig vigtigt at du kan italesætte dine behov, dine grænser & være tro mod dig selv. Du kan læse meget mere om Sodalit & dens vibrationer ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Håndlavet på snor & med en stærk lås.

Dimensioner: KÆden er 46,5 cm – perlene er henholdsvis 0,5 x 0,8 cm & 2 x 1 cm

Vær opmærksom på det er naturmateriale, så alle krystal perlerne varierer i farvenuancer, form & har små, naturlige uperfektheder.

OBS: Pas på dit smykke. Hvad end det er snor, sølv, messing eller guld, så anbefales det ikke at bade med dit smykke eller opbevare dem i et fugtigt rum som eksempel et badeværelse. Vær opmærksom på solcreme, makeup m.m. kan sætte sig & misfarve snor, krystaller & andre metaller.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Sodalit

Sodalit er et utrolig mildt og harmoniserende energiredskab.

Den er kendt for at bringe klarhed, så dens bærer kan få skubbet al støj væk, og lagt sit fokus på dét som virkelig betyder noget.

Af samme grund vibrerer den med en energi, som støtter dig i at få givet slip på de tanker og den adfærd, som ikke gavner dig. Sodalit er derfor et energiredskab du kan arbejde med, når du ønsker at styrke din bevidsthed omkring dét som gavner dig, så du kan få manifesteret præcis dét, du ønsker.

Sodalit styrker din tankegang, giver dig overblik, og skaber en tillid til dine egne ressourcer og evner. Den vil hjælpe dig til at blive bedre til, at kommunikere dine behov, sætter grænser og sige fra.

Det er den eneste måde hvorpå, du kan være tro mod dig selv, og være ærlig overfor dem omkring dig

Den smukke blå farve Sodalit har er forbundet til halschakraet, og det er et godt energiredskab hvis du vil fremme dine kommunikative egenskaber. Sodalit går nogle gange under navnet ‘stenen for sandhed’, da den vil hjælpe dig til at sætte ord på dine behov og dine grænser. Samtidig er den kendt for at åbne op for din spirituelle indsigt, og styrke dig i, at kunne få kommunikeret din viden og indsigter. Dét at kunne sætte ord på dine grænser, og få formidlet dine budskaber, vil være med til at øge din selvtillid.

Jeg anbefaler at placere Sodalit i dagligstuen, eller omkring spisebordet. Dens harmoniserende, milde vibrationer, samtidig med dens kommunikative energier, er ideelt i disse områder, hvor man samles med venner eller familie.

Historie

Sodalit blev ifølge vores viden først fundet i Grønland i starten af 1800 tallet. Navnet fik den, da Sodalit har et højt indehold af sodium (dansk natrium (salt)). Igennem tiden er Sodalit ofte blevet forvekslet med Lapis Lazuli, men selvom de deler den smukke blå farve, så er det ikke samme mineralsammensætning. I 1906 blev 130 tons Sodalit fragtet fra Canada til England, da den engelske prinsesse Margaret havde forelsket sig i stenen.