‘POWER’ ankelkæde med Amazonit

kr. 239,00

POWER

Dette er ikke blot et smykke. Dette er et smykke med intentioner. Med dette smykke kan du bære din ‘INTENTION’ – designet er dansk & skabt af Noell Crystals.

Dette smykke er til dig, som ønsker støtte og styrke til at være tro mod dig selv, turde lytte til din intuition og handle ud fra den og sige fra dine grænser overtrædes. Det kræver mere styrke at sige fra eller stop, end det kræver at følge med.

Den lukkes med Cognac Rav som styrker din selvfølelse & troen på dig selv.

Smykket er skabt med Amazonit som den stærke, kvindelige hær ‘Amazones of Themyscira’ brugte til at pynte deres skjold – læs mere om hvad denne krystal kan støtte dig med under ‘Beskrivelse’ længere nede.

Den smukke POWER lukkes med Cognac Rav lås, blå tråd & så er der små, smukke messing perler ind imellem omkring i kæden.

Dimensioner: 24,5 cm – kan nemt hives blidt i & gøres længere hvis du ønsker

Dit smukke ‘INTENTION’ smykke kommer i en ECO- & FSC-certificeret æske. 

Smykket kan komme i vand, men bemærk det kan forkorte dens levetid. Smykker med elastik bør ikke komme i vand.
Låsen er skabt så den automatisk ‘hives op’ skulle det hænge fast i noget. Bemærk børn under 3 år bør ikke bære smykket uden opsyn.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Amazonit

Amazonit er et kraftfuldt energiredskab. Den er god for dig, som ønsker at blive bedre til at mærke dig selv, mærke samt lytte til din intuition.

Amazonitten vibrerer med en energi, der vil støtte og styrke dig i, at være tro mod dig selv, være tro mod din intuition, og sige fra når du kan mærke, at dine grænser overtrædes, eller behov ikke opfyldes. Resultatet heraf vil være, at din selvfølelse styrkes, men også at dine omgivelser vil se dig i et nyt lys. Med respekt.

Det kræver nemlig mere styrke at sige ‘stop’, end at lade sig trække med

Vi mennesker finder tryghed i at vide, hvor vi har ~ samt hvad vi kan forvente ~ af dem omkring os.

Men Amazonitten skal ikke kun bruges som energiredskab, med henblik på at kommunikere dine behov til dine omgivelser. Den er også ideel til dig, som er klar til at kigge indad, og blive opmærksom på hvilke negative handlingsmønstre du har, som gang på gang fastholder dig i at opnå det samme resultat. Du må ændre dine tanker, for at ændre din virkelighed.

Ligeså kraftfuld som Amazonitten er, ligeså beroligende og kærlig er den også. Amazonittens beroligende kræfter kan også få dig til at slappe af i situationer, hvor du normalt ville være kontrollerende og ikke kunne omfavne livets flow ~ og der ved modarbejde hvad universet har i støbeskeen for dig.

Historie

Amazonit har fået sit navn fra Amazon floden i Sydamerika, hvor den i gamle kulturer var en populær smykkesten. De mente nemlig, at Amazonit var den sten, den guddommelige, kvindelige hær ‘Amazones of Themyscira’ brugte til at pynte deres skjold. Denne powerfulde, kvindelige hær mente de eksisterede omkring 1200 år før vores tidsregning, og den bestod blandt andet af gudinderne Afrodite, Athena m.m. Wonder Woman udspringer fra disse myter; den yngste men mest kraftfulde gudinde Diana forlod sine medsøstre, for at kunne komme ned og bekæmpe ondskaben, som hærgede i den mandsdominerende verden. Det gjorde hun, som Wonder Woman. Disse fortællinger kan forklare hvorfor Amazonitten har været en yderst populær smykkesten; og måske inspirere til, at bruge dens kraft som energiredskab igen, hvis du som kvinde vil empowers.