Prisme 5 cm

kr. 149,00

Inviter regnbuer ind i dit hjem

Det er ikke kun hjem der ikke får meget lys, der kan have fordele ved at bruge prismer i vinduet. (Hvis hjemmet er mørkt vil en prisme i vinduet skabe mere lys, da den reflekterer lyset udefra videre & spreder det ud i rummet).

Alle hjem har fordele af dette. Ikke kun de smukke regnbuer & lysskær der spredes i rummet rent visuelt; det spreder også en opløftende energi & bryder stagneret & løfter tung energi. En prisme harmoniserer & aktiverer altså (lys, let & legende) energi.

Prismer skaber regnbuer når solen rammer; regnbuen symboliserer mange ting, blandt andet en bro. Regnbuen på himlen er broen fra jorden til himlen; mere ment oppe i lyset; den klare, rene spirit/ånd; dét vi alle er & kommer af. Det kan også betyde at du er klar til at gå videre over – i din spirituelle bevidsthed.

Regnbuer i krystaller har også en betydning. For dengang, for flere tusinde år siden, hvor vores forfædre levede, troede & ønskede på en helt anden måde end vi gør idag ~ der var Regnbuen en tilbedt & beundret Gud.

Regnbuen blev i lang tid betragtet som broen der skabte passage mellem jorden & himlen. Aboriginere i Australien mente, at Regnbuen skabte verden og gav liv til alle mennesker. I Afrika mente man, at Oya, som de kaldte hende (i alle kulturer er Regnbuen blev set som en Gudinde), skabte de første dele af Universet. I Grækenland blev Regnbue Gudinden kaldt Iris.

I lang tid troede de, at alt var skabt med Regnbuen som udgangspunkt, fordi farver i naturen ~ og krystaller ~ indeholdte små regnbuer eller farver derfra.

Det er en af grundene til, at sten & krystaller i flere tusinde år er blevet beundret og set som hellige & magiske. De blev betragtet som essensen af Gudinder, og det kom især af, at krystaller er nogle af de få (naturskabte) ting, vi mennesker kan holde i hånden, men som har noget så himmelsk som Regnbuer indeni sig.

Prism på engelsk er faktisk forkortelse af; Progressive Realist Individual Spiritual Movement.

Dimensioner: 5 cm

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.