Pyrit

DKK 229,00

Pyrit er DIT energiredskab, hvis du er klar til at empower dig selv, stå stærkt i unikke dig ~ og manifestere dét du ønsker, med stor succes. 

Det er første gang, jeg sælger denne type Pyrit; den er seriøst kraftfuld! Deres vekselvirken mellem det glimtende, gyldne & det rå gør dem enormt powerfulde. Det er nogle virkelig unikke, skønne stykker Pyrit som har den mest perfekte størrelse & tyngde til at have liggende i hånden.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

Dimensioner: Omkring 5-6×3,5-4x3cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: Tags:

Pyrit

Pyrit kaldes også “Fools Gold”, da den forståeligt nok ofte blev forvekslet med ægte guld af håbefulde guldgravere. Men selvom den ikke er ægte guld, så er den et ekstremt kraftfuld redskab og en god partner i din rejse mod manifestations, succes og velstand.

Pyrit vil som energiredskab fylde dig med styrke, robusthed og selvtillid. Men for at nå dértil, skal du være klar til at arbejde med dig selv, og de udfordringer du måtte have prøvet at undgå.

For ligesom træer vokser sig stærke i modvind, så vokser vi mennesker også, når vi tør stå op for os selv, sætte ord på vores grænser, og være tro mod os selv

Nogle siger, at en Pyrit er som et slags spejl; og hvis du tør se dig selv rigtigt i øjnene, og konfrontere dig selv med alt det både positive og negative du besidder, og få arbejdet med det, så vil dén vished og proces styrke dig.

Pyrit er en stærk sten, og den er rigtig god at placere, i områder hvor du arbejder, da den styrker din egen tro på dig selv og dine projekter. Derved støtter den dig i arbejdsprocessen og i at få manifesteret dét du arbejder for.

Jeg kan virkelig kun anbefale Pyrit – jeg har selv (mange), og føler virkelig de vibrerer med styrke, lys, glæde og stråler succes. Pyrit empower dig på alle måder. Dit selvværd, selvtillid, og energien til at nå i mål. Derved vil du opleve succes og velstand – og positive oplevelser, følelser og tanker, avler endnu mere positivitet – og en sund spiral vil blive begynde.

Historie

Pyrit har været kendt af vores forfædre i tusinder af år. De indfødte indianere polerede faktisk Pyrit, og brugte den som et spejl. I Østen symboliserede en guld firkant jorden – og derfor har Pyrit også haft en stærk symbolik, da den ofte forekommer naturligt i helt perfekte firkanter. Igennem historien er guld blevet opfattet som Solens jordiske symbol. Dette skyldes guldets farve og strålende effekt. Dette er også en grund til, det blev brugt i vielsesringe; som symbol for, at lyset, glæden og lykken aldrig vil falme med tiden, ligesom guld ikke vil.

Du kunne også være interesseret i...