Queen Paua

DKK 333,00

Disse enormt unikke, smukke Queen Paua skaller er virkelig din one of a kind chance. Det er på INGEN måde fast sortiment, tværtimod har jeg ikke udsigter til at kunne få dem igen på nuværende tidspunkt. De er enormt smukke på begge sider.

Deres lyse nuancer er netop hvad der gør Queen Paua enormt nem at integrerer i de typiske lyse, nordiske hjem. Det er en super smuk & powerfuld måde at opbevare dine krystaller, Himalaya Salt, smykker eller røgelse på.

Dimensioner: Omkring 12-14 x 10-11 cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

De kommer fra vandet, er født i vandet og lever i vandet. Vores forfædre har i tusinder af år brugt muslingeskaller af alle slags til hellige ritualer. Vand & Månen er symboler for meget feminine energier, og mange gamle kulturer mener, at disse energier kan tiltrække dé ting du begærer mest, ind i dit liv. Indianer har brugt Pauaskaller i ritualer, som tegn på held & lykke samt rigdom.

Pauaskaller består af blandt andet Calcit og Aragonit. Der findes mellem 100-120 forskellige variationer af Abaloneskaller ~ typen Paua findes kun i havet omkring New Zealand. Paua eksisterer i forskellige variationer; dette er Queen Paua (kaldes også for Silver Paua – Haliotis Australis), som er en af de mest unikke & sjældne typer af Paua. Den er markant mere lys i det end eksempelvis Paua Haliotis Iris.

 

Du kunne også være interesseret i...