Tilbud

Regnbue Fluorit pyramide

kr. 99,00

Super kraftfulde, smukke Regnbue Fluorit pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Fluorit

Fluorit er et energiredskab, der er i min optik er umulig at komme udenom når det gælder sten & krystaller.

Fluorit kommer af det latinske ord ‘fluere’, som betyder ‘flow’.

Og jeg behøver næsten ikke skrive mere, for det er præcis Fluorit du skal ty til, hvis du ønsker flow i dit liv. I nogle kredse går den under navnet ‘Geni-stenen’, og…

…hvis du ønsker at åbne op for alle de geniale ideer, som jeg ved ligger i dig, så vil jeg klart anbefale dig at arbejde med Fluorit

Fluorit er ikke kun kendt som en stærk beskytter især på det psykiske plan. Fluorit lader dig komme helt ned i dybden, få renset ud, taget stilling til de tanker og den adfærd som år efter år har vist sig, ikke at fungere.

Og når dét er gjort, når du har fået renset ud, og fået groundet og integreret de spirituelle energier, som Fluoritten vibrerer med, så vil dit sind og krop være klar til at åbne op, og lade din genizone blomstre.

Brug Fluorit som energiredskab til at øge din koncentrationen, styrke dine kommunikative evner, åbne op for og udfolde din kreativitet – kort sagt; er du klar til at være produktiv, så ty til en Fluorit. Af samme grund anbefaler jeg dig også, til at placere den på dit arbejdsbord, eller have den med dig, når du er på arbejde.

Fluorit kommer i mange farver, og hver farve har man igennem historien ment, vibrerer yderligere med hver deres vibration.

Blå Fluorit forstærker din kreativitet, kommunikation og spirituelle opvågning yderligere.

Grøn Fluorit renser din aura, sind og chakraer, grounder dine energier, og styrker din intuition, så du kan handle i overensstemmelse med dit indre.

Lilla Fluorit stimulerer dit tredje øje, bringer dit sind og din psyke fornuft, og støtter dig i at leve og arbejde udfra realistiske mål.

Klar Fluorit aktiverer dit kronechakra, øger andre stens healingsenergier, bringer energi i auraen, og støtter din intellektuelle side.

Historie

Fluorit er først beskrevet omkring 1530 af en tysk forsker, og er et mineral som findes over næsten hele kloden. Af samme grund findes der miner i både England, Sydafrika, Mexico, Østrig, Canada og mange flere steder. Det er igennem historien blevet brugt til at fremstille glas, stål og emalje.