Tilbud

Rhodonit pyramide

kr. 59,00

Super kraftfulde, smukke Rhodonit pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Rhodonit

Rhodonit er en kærlighedssten.

Rhodonit støtter dig som energiredskab til at acceptere og modtage kærlighed, og tro på dét, at du er værdig til at blive elsket.

Når jeg tænker på Rhodonit, hører jeg af en eller anden grund altid Carrie (Sex & the City) stemme i mit hoved, og den magiske måde hun udtaler “Love” på, da hun beskriver sit forhold til russeren.

Den er gennem tiden blevet brugt til at afbalancere følelserne, samt styrke sammenholdet mellem mennesker.

Rhodonit bringer tryghed, da følelsen af at blive elsket – først og fremmest og NETOP af dig selv – giver tryghed

Brug Rhodonit som energiredskab, hvis du ønsker kærlig hjælp til at acceptere skyggesider af dig selv, og renser dig for sår og ar fra fortiden. Rhodonit vibrerer med kærlige energier, som vil hjælpe dig til at tilgive, og den vil være en støttende trøst. Den vil styrke din tillid til verden, livet og fremtiden, så du trygt kan leve videre vel vidende, at du er værdig og du er passet på.

Generelt er den kendt som et energiredskab, der hjælper dig til at tilgive, og heale sorger i dit hjerte. Dette kan være ved dødsfald, men det kan også være ved et knust hjerte, eller utroskab. Af samme grund anbefaler jeg den også, hvis du er i et parforhold, hvor I ønsker at heale og genvinde tilliden til hinanden.

Historie

Rhodonit blev fundet i 1790’erne i Uralbjergene i Rusland, som skaber grænsen mellem Europa og Asien. Den fik først navnet ‘Ørne Stenen’ da der i det samme område figurerede mange ørne. Russerne lagde ofte stenen i deres nyfødtes vugger – ørnen symboliserer nemlig styrke, mod og visdom; og hvem ønsker ikke disse egenskaber vil være stærke i deres barn? Rhodonit fik sit nuværende navn i 1819, og kommer af det græske ord ‘rhodon’, som betyder ‘rose’.