Røgelsespinde ‘I am Consciousness’

DKK 69,00

Vores duftesans er én af vores mest kraftfulde sanser – den forbinder os direkte med vores instinkter, minder & følelser.

Derfor er dét at tænde for eksempelvis en røgelsespind et enormt virkfuldt & stærkt ritual. Dufte vækker latente energier i os, eller forstærker de evner vi allerede besidder. Derfor er røgelsespinde et fantastisk energiredskab.

Blandingerne er med til at booste & ekspandere fem områder områder i dit liv & din bevidsthed.

‘I am Consciousness’ er skabt med ren Sandeltræ – en af de kraftigste, hellige aromaer hvis du er ønsker at arbejde med dit krone chakra. Indenfor Ayurveda er Sandeltræ et energiredskab brugt til at ekspandere  ens bevidsthed. Derfor er disse røgelsespinde klart at anbefale til dig som mediterer; støtter klarsyn, fokus & støtter din tilbagevikling.

  • Skabt med naturlige planter & urter
  • Håndrullede
  • Miljø- & indeklima venlige
  • 100% naturlige
  • Ingen lim
  • Ingen træ eller trækul
  • Emballagen genbrugelig & miljøvenlig

Glasset indeholder fem håndrullede pinde, som kan brænde i gennemsnitligt en time hver. Det er dog på ingen måde nødvendigt at brænde en hel pind hver gang. Del den gerne op. Brændetiden afhænger af rummets temperatur, fugtighed m.m.

Når du køber røgelse ved Noell Crystals, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.

Yderligere information

Størrelse 10 × 2 cm

Du kunne også være interesseret i...