Rubin Fuchsit

kr. 299,00

Hvis du vil arbejde med et energiredskab som skaber balance i dit hjerte & rodchakra ➳ Rubin Fuchsit it is!

Det røde er Rubin, & dens vibrationer beskriver jeg først. Udover at Rubin er kendt som en abundance (overflod) sten, så vibrerer den også med enormt meget lidenskab, livsenergi, seksualitet & passion. 

Rubin skal du bruge, hvis du enten ønsker transformation eller forstærkning når det gælder et positivt mindset, motivation, gå-på-mod & dét at turde TRO på dine ideer & visioner! Brug Rubin hvis du er klar til at ekspandere din bevidsthed! Samtidig er det et energiredskab, som arbejder med dit hjertechakra. Den får løst op i det som må ligge og blokere, så det kan komme ud & blive forløst ~ & skabe plads til healing, balance & indre kærlighed.

Fuchsit er også kendt som grøn muskovit; Den forstærker (ligesom bjergkrystallen) andre krystallers energier ~ og afbalancerer og løfter din energi. 

Fuchsit holder indsigt om urtemedicin og vil altid støtte dig i, at se på og behandle din krop med et holistisk blik. Dens link til naturen og dét at kunne kurere, koblet sammen med dens glimmer agtige grønne udseende, har været med til at give den navnet Fairy~Crystal.

Fuchsit vil vise dig, hvordan du i dit sociale liv kan være til hjælp og et lyttende øre, uden at du bliver viklet ind i eventuelle kampe. Hvis du ofte lever dig for meget ind i andre menneskers udfordringer – og pludselig finder dig selv med en anpart i en situation, som ikke havde noget med dig at gøre – så er denne sten for dig. For hvis du ofte føler, du skal være med til at kæmpe andres kampe, så handler det egentlig ikke om dem – men om dig. Fuchsit vil hjælpe dig med at se dit sande værd. Den vil styrke dit selvværd, så du kan se at du ikke behøver at kæmpe for andre, for at de kan elske dig.

Fuchsit siges at kombinere betingelsesløs kærlighed med hård kærlighed der kan sætte grænser. Fuchsit vil hjælpe dig til at se dit samspil med andre mennesker, og lade dig se dine relationer med nye øjne. 

Det kan være en hård proces at gå igennem ~ men på sigt vil det skabe glæde, øge dig selvværd og din kærlighed til dig selv. 

Dimensioner: Omkring 6,5 x 4,5 x 3 cm

 

Bemærk du får en som minder om dem på billdet. Det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk. 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Gylden Muskovit

Muskovit er en del af gruppen af mineraler, som går under den fælles betegnelse Mica.

Faktisk er der 37 forskellige Mica mineraler, og denne Gylden Muskovit er en af de mest almindelige former for Mica.

Fuchsit & Lepidolit er nogle af de energiredskaber, som også indeholder Mica.

Mineralet er blød, og skabt af fleksible flager; derfor er det også et skrøbeligt energiredskab ~ flere af disse er også med kvarts. Som ren fe støv vil der altid drysse små, glitrende flager af Gylden Muskovit.

Muskovit er et energiredskab, som støtter dig i at se tilbage – men med et nyt sæt briller. For du er ikke den samme som du var dengang – din viden, erfaring & bevidsthed er bredere, & alt sammen vil det støtte dig i, at kunne se på gamle traumer med nye øjne. Din refleksion – også over din egen rolle og adfærd – øges. Og dét vil åbne en ny verden op for dig.

Gylden Muskovit hjælper dig til at indse, at de ting du ikke kan lide hos andre, de ting som du måske ofte spilder din tid og energi på, når du taler om andre mennesker bag deres ryg, faktisk er ting som du har svært ved at acceptere i dig selv

Det kan være en hård proces. Ikke alle tør gå ind i den form for powerfuld selvindsigt og selvudvikling. Men Muskovit stimulerer betingelsesløs kærlighed, fjerner din tvivl om dine egne kvaliteter og evner, og derved vil du komme styrket ud på den anden side. Denne proces vil også ændre dit syn på andre mennesker, så du fremadrettet vil se på dem med mere forstående, kærlige briller.

Af samme grund vil Gylden Muskovit som energiredskab øge din positivitet, og du vil se på fremtiden med glæde. For efter mørke skyer & regn, så kommer der blå himmel & sol. Nogle gange kan der gå minutter – andre gange dage; men det er ligeså sikkert som amen i kirken.

Brug også Gylden Muskovit hvis du vil vække din medfødte, naturlige, spirituelle side & øge din åndelige udvikling. Gylden Muskovit siges nemlig, at have en stærk englekontakt.