Selenit 700-800 gram rå stav

kr. 199,00

Smuk, rå Selenit stang.

Kan placeres rundt i hjemmet eller bruges til ceremonier, til at “skære” uønsket energi væk fra dit energifelt rundt om kroppen eller andres krop. Kan også bruges til at placere med dine smykker eller andre krystaller.

Selenit er en nem & smuk måde at genoplade dine krystaller på. Der er nemlig forskel på at rense & genoplade sine krystaller – sidst nævnte er dét Selenit hjælper med – kan du læse mere om længere nede under ‘Beskrivelse’.

Dimensioner: omkring 40 x 5 x 2-3 cm
Bemærk du får ikke den på foto men en med cirka ovenstående dimensioner.

 

HUSK: Den er rå & derfor porøs & ikke perfekt. Det er uundgåeligt at der ikke er små stykker der kan smuldrer af under transport & ved brug.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Der er forskel på rensning og genopladning af sten & krystaller

Når du bruger vand eller røg, så renser du dit energiredskab for tunge, dårlige energier. Når du genoplader dine energiredskaber ved at lægge dine sten & krystaller ud i sol~ eller måneskin, eller sammen med en Selenit ~ så ja, genoplader du dem. Dét at rense dine krystaller betyder ikke implicit at du derefter skal genoplade dem ~ eller omvendt.

Selenit

Tusinder af års tro på, at Selenit er forbundet med Månen, tror jeg har resulteret i, at man også mener, at Selenit ~ ligesom Månen og Solen ~ kan bruges til at oplade dine sten & krystaller. Selenit har sit navn fra Selene, Månegudinden indenfor græsk mytologi.

Der fandtes mange gudinder der er forbundet med Månen, men man troede på, at Selene var Månen selv

Men det fantastiske ved Selenit er, at den også er kendt for at rense rum, aura og andre sten & krystaller for tunge, dårlige energier. Det vil sige, hér er et redskab som du kan bruge, og samtidig slå to fluer med et smæk. Placer din krystal ovenpå eller ved siden af en Selenit i et par timer. Nogle mener, at Selenit ikke må være i selskab med andre sten & krystaller hele tiden, da den konstant giver sin power væk, og til sidst vil være drænet. Dette oplever jeg ikke ~ men det er ikke ensbetydende med, at du måske vil føle det samme.

Måne & Sol

Du kan med fordel stille dine krystaller i lyset af Måneskin, hvis du vil genoplade deres power. Om det er udenfor, i vindueskarmen eller på altanen gør ingen forskel. Sollys er okay men kun i begrænset tid ~ nogle krystaller, som eksempelvis Ametyst, vil med tiden falme hvis den konstant ligger i vindueskarmen.

Når der er Fuldmåne (natten før, under og efter en Fuldmåne er Månens lys på sit stærkeste), lægger jeg mine energiredskaber frem, men det er ikke ensbetydende med jeg har renset dem inden jeg gør det. Som jeg beskrev i starten, så er det kun dig som kan mærke, hvornår de trænger til rens og/eller genopladning; Hvis du kan mærke, dine sten & krystaller har mistet deres glans, eller du ikke kan mærke deres vibration særlig stærkt længere ~ så rens og/eller genoplad dem.

Selenit

Selenit er et energiredskab som jeg holder utrolig meget af. Dens engleagtige vibration, bringer så megen lys, fred og renhed.

Dens energi er så højtvibrerende, og ligeså smuk (og skrøbelig) som den er, ligeså powerfuldt et energiredskab er den.

Hvis du vil bringe endnu mere ‘high vibe’ ind i forskellige projekter af dit liv, så brug Selenit som energiredskab. Den renser nemlig ikke kun energien, så den er klar og ren – den højner og løfter den. Brug den ved ritualer, mens du arbejder, eller blot i hjemmet for at rense og højne energien, og få skåret alt det der dræner væk.

Selenit er kendt for at være et meget spirituelt energiredskab, der vækker din spirituelle bevidsthed, åbner op for dit tredje øje og krone chakra, og skabe forbindelse til dine guider

Selenit er også en god krystal at bruge ved fødsler, og i gamle kulturer brugte de dens lys som guide til babyen, når den skulle finde vej ud. Den siges at støtte og berolige nyfødte i at finde ro i deres nye krop og jordiske liv, men også som harmonisk støtte til den nybagte mor, og tiden med afbrudt nattesøvn.

Hvis du oplever træthed, angst eller depression, så anbefaler jeg, at du virkelig fordyber dig i din Selenit. Nærstuder den, forsvind ind i dens lyse, skinnende ydre – og mærk hvordan dens vibrationer bringer klarhed og lys ind i dit sind.

Tusinder af års tro på, at Selenit er forbundet med Månen, tror jeg har resulteret i, at man også mener, at Selenit – ligesom Månen og Solen – kan bruges til at oplade dine sten & krystaller. Hvis du vil læse om forskellen på rens & opladning, så gå ind under menuen ‘How To’. Husk Selenit må virkelig ikke komme i vand. Den består selv af meget vand, og dens smukke ‘shine’ vil derfor falme i vand.

Historie

Selenit er en krystal, mennesker har kendt til i mange tusinder af år. Selenit har sit navn fra Selene, Månegudinden indenfor græsk mytologi. Der fandtes mange gudinder der er forbundet med Månen, men man troede på, at Selene var Månen selv. Denne magiske gudinde mente man red i Måne-vognen, med smukke, stærke, hvide heste foran, for at sikre der stadig var lys henover nattehimlen. I Mesopotamien brugte de Selenit til at afværge onde ånder. De placerede også Selenit udenfor døren ved syge mennesker, for at holde de onde ånder på afstand.

I gamle kulturer placerede de Selenit i husets primære hjørner, for at skabe et beskyttet, fredeligt hjem, og for at afskærme onde ånder fra at trænge ind. Det har jeg også haft i mange år efterhånden. Andre placerer den tæt ved hoveddøren, for at rense sig selv fra andres energier, når de kommer hjem.