Skab et liv du virkelig elsker – med god Feng Shui

DKK 249,00

Feng shui bog med en nutidig tilgang til filosofien

Denne skønne bog læste jeg forrige år, & jeg er ENORMT vild med formidlingen; men også bevidstheden omkring, at en ting er der findes vejledning & inspiration; Men i sidste ende skal du gøre dét, som føles rigtigt for dig. Det er lige i min ånd; jeg tror ikke på regler eller på, at vores energi praksis skal styres udefra eller blive en sur pligt fordi vi føler os tvunget til at gøre noget, selvom det ikke føles rigtigt for os.

Forfatterinden & grundlæggeren af Intuitiv Feng Shui, Rebekkah Leve, skriver om sin bog;

“Her får du en nem og håndgribelig introduktion til feng shui, der inspirerer til en ny tilgang til filosofien, som passer bedre til nutidig vestlig indretning og mentalitet.
Du bliver guidet gennem de ellers strikte og gammeldags feng shui regler helt uden løftede pegefingre og opfordres til at mærke efter i dig selv undervejs, så din feng shui praksis bliver mere personlig og passer perfekt til dig og den du er.

Det er ikke nok kun at quickfixe alting uden på, hvis vi gerne vil ind og leve et liv, der ikke kun føles godt på overfladen, derfor inviteres du også til at dykke dybere ned i den selvudvikling, der uundgåeligt følger med når du praktiserer feng shui, så du kan heale og slippe de gamle mønstre, der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig.

Bogen beskriver de elementer feng shui er bygget op omkring, og indeholder desuden oversigter og konkrete anvisninger til god feng shui indretning, øvelser til din selvudvikling, og mine egne personlige fortællinger om hvad feng shui har rykket for mig i mit liv.

Mit håb er, at du vil bruge den til at skabe et fantastisk hjem med sprudlende feng shui, der spreder sig ud i dit liv, så du når dine mål og får alle dine drømme gjort til virkelighed”.

Jeg har samme håb som Rebekkah, & håber du finder bogen lige så brugbar & nem at gå til, som jeg gjorde.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.