Smudge stick ‘Abundance’ – miljøvenlig (pink snor)

DKK 99,00

‘Abundance’

Denne magiske urteblanding er til dig som – undskyld mit sprog – er klar til at sparke røv. Alle tre urter vækker & forstærker din indre styrke, tro på dig selv & derved evnen til at komme i mål med dine visioner. I tusinder af år er Pebermynte, Ingefær & Rosmarin blevet brugt af vores forfædre. Blandt andet har man fundet Pebermynte blade i en egyptisk grav skabt 1000 år før vores tidsregning.

Pebermynte er en seriøs opkvikker. Den bliver stadig idag brugt for at behandle stress eller angst; dens duft er opløftende & enormt energisk. Brug den også hvis du er forkølet. Pebermynte er blevet brugt til at bringe beskyttelse, inspirere til at sætte sig selv fri fra både indre & ydre begrænsninger, & genoprette indre styrke.

Vi ved fra nutidens videnskab, at Ingefær er godt for den mandlige potens. Og den er da også blevet brugt til netop at vække ens indre passion. Den siges at støtte dig i at få sat skub i tingene; ved at handle istedet for at fundere. Ingefær siges at bringe succes & tiltrække overflod.

Rosmarin brændes for at rense for sygdom & manglende energi. Rosmarin bringer spirituel healing; hvilket betyder, at du igen kommer i kontakt med din intuition & dét du kommer fra; ligesom da du var barn. Duften genskaber din kontakt med DIG & hjælper dig tilbage til bevidstheden om, hvad dit formål med livet er.

Når du køber røgelse ved mig, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

Dimensioner; Omkring 19 cm lang & 4 cm i diameter
kan bruges flere gange, du behøver på ingen måde brænde den helt af hver gang. pres istedet den blidt i en skål for at slukke gnisterne.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.

Du kunne også være interesseret i...