Smudge stick ‘Devine Presence’ – miljøvenlig (gul snor)

DKK 99,00

‘Devine Presence’

Denne unikke kombination af ældgamle hellige urter, vil rense dit rum, din energi & samtidig støtte dig i at komme i kontakt med din intuition, få løsnet op få stagneret energi & blot slappe af & bare være.

Blå Salvie (Salvia er det latinske ord for ‘Healer’) har i tusinder af år været en hellig plante for de indfødte i Turtles Island; det vi i dag kender som USA. Den bruges til at rense negative energier.

Både Frankincense & Myrrh er igennem historien blevet brugt af både grækere, egyptere & mange andre kulturer, som et rensnings- & energiredskab i deres både medicinske, religiøse & andre former for ritualer. Myrrh især er brugt til at rense sår på grund af dens antibakterielle egenskaber.

De Hellige Tre Konger bragte Frankincense som symbol på guddommelighed, samt Myrrh som symbol på død; der var nemlig også Myrrh til stede inden Jesu korsfæstelse.

Frankincense vækker mod, støtter din koncentration & løfter din energi.

Myrrh renser luften, genopretter balancen i din sjæl, grounder dig & bringer klarhed til dit sind.

Dimensioner: Omkring 19 x 3,5 cm – kan bruges flere gange, du behøver på ingen måde brænde den helt af hver gang. pres istedet den blidt i en skål for at slukke gnisterne.

Når du køber røgelse ved Noell Crystals, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

Dimensioner; Omkring 19 cm lang & 4 cm i diameter

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.

Du kunne også være interesseret i...