Smudge stick ‘Harmony’ – miljøvenlig (rød snor)

kr. 99,00

‘Harmony’

Denne unikke kombination af ældgamle hellige urter, vil bringe harmoni og balance og invitere positive tilgange og oplevelser ind.

Blå Salvie (Salvia er det latinske ord for ‘Healer’) har i tusinder af år været en hellig plante for de indfødte i det gamle Turtles Island, idag kendt som USA. Den bruges til at rense negative energier.

Sweet Grass bringer balance og harmoni. Juniper / Enebær inviterer positivitet.

Kinnikinnick (på dansk Hedemelbærris) er af de indfødte blevet brugt til spirituelle ceremonier.

DIMENSIONER: 19 x 3,5 cm – kan bruges flere gange du behøver på ingen måde bruge en hel smudge stick hver gang, men pres den blidt ned i en skål for at slukke gnisterne

Når du køber røgelse ved Noell Crystals, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

Dimensioner; Omkring 19 cm lang & 4 cm i diameter

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.

Du kunne også være interesseret i...