Søvn

DKK 289,00

Dette sæt er til dig, som ønsker smukke, højtvibrerende energiredskaber, der er gode at placere på dit natbord, under din pude, seng, eller have i hånden hvis du har brug for blid & kærlig hjælp, til en god, fredfyldt nats søvn.

Det blide & groundende søvn sæt består af en vanvittig smuk, stor poleret Ametyst, Lepidolit, Blonde Agat & en rund Hæmatit. Alle er energiredskaber som igennem historien er blevet brugt netop til at opløse tankemylder, få dig ud af hovedet & bringe lindring, så både din krop & dit sind kan give sig hen til søvnen. Søvn sættet kommer i en smuk økologisk bomuldspose – & egner sig også som en smuk, personlig gave til en du har kær.

Jeg har nævnt det før; Lepidolit er en af mine personlige favorit~sove~sten; læg dig i sengen lidt før du rent faktisk skal sove, placer den på dit tredje øje ~ & enjoy!

Som med alle andre sæt jeg har skabt, så er det ikke fast sortiment, og hvis jeg får det igen, er det ikke altid jeg kan matche både pris og sammensætning. So get your sleeping ‘pills’ if you know you need them.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk. 

Ikke på lager