Søvn

DKK 222,00

Dette sæt er til dig, som ønsker smukke, højtvibrerende energiredskaber, der er gode at placere på dit natbord, under din pude, seng, eller have i hånden hvis du har brug for blid & kærlig hjælp, til en god, fredfyldt nats søvn.

Det blide & groundende søvn sæt består af Lepidolit, Blonde Agat & en rund Hæmatit. Alle er energiredskaber som igennem historien er blevet brugt netop til at opløse tankemylder, få dig ud af hovedet & bringe lindring, så både din krop & dit sind kan give sig hen til søvnen. Søvn sættet kommer i en smuk økologisk bomuldspose – & egner sig også som en smuk, personlig gave til en du har kær.

Jeg har nævnt det før; Lepidolit er en af mine personlige favorit~sove~sten; læg dig i sengen lidt før du rent faktisk skal sove, placer den på dit tredje øje ~ & enjoy!

Som med alle andre sæt jeg har skabt, så er det ikke fast sortiment, og hvis jeg får det igen, er det ikke altid jeg kan matche både pris og sammensætning. So get your sleeping ‘pills’ if you know you need them.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk. 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Jeg har efterhånden sovet med krystaller i mange år ~ & ja, min mand er okay med det. Selvom de nogle gange ender på hans side. Men dér hvor det betyder ekstra meget for mig, at han er okay med det er, at jeg altid har en i min venstre (jeg er højre håndet det vil sige jeg giver med højre hånd og modtager – her krystallens energi – med venstre). Så ligger vi og holder i hånd, med en krystal i hulrummet af vores hænder.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 

Du kunne også være interesseret i...