Tilbud

Sort Obsidian kranie

kr. 139,00

Sort Obsidian håndlavet som noget så historisk kraftfuldt som et kranie!

Hvad betyder krystal kranier?

Kranier har stor symbolsk betydning i mange forskellige kulturer, blandt andet hos Mayaerne. Her var kranier et symbol på alle de muligheder, som ligger i vores bevidsthed. De ligger der, latent og for mange glemt; men krystal kranier kan hjælpe os med nå de dimensioner af vores bevidsthed, som vi har glemt at bruge.

I Mayaernes templer havde de bjergkrystal kranier stående; i 1920’erne fandt opdagelsesrejsende et bjergkrystal kranie på størrelse med et normalt menneske kranie, i ruinerne af et gammelt Maya tempel. Sidenhen er der fundet yderligere seks.

Krystal kranier er igennem historien ment at kunne vække vores følelse af, at være dybt forbundet med alt omkring os. De hjælper os til at se, dét fundamentale faktum; at alt omkring os er levende. Også alt det, som vi har opfattet som dødt. De gamle indianer mente, at denne læring er vital for menneskehedens fremtidige liv på denne planet.

Det ræsonnerer utrolig stærkt i mig, og den bevidsthed jeg er opfostret med fra mine forældre, og som jeg selv lever med nu. Alt det som mange opfatter som dødt, mener jeg er levende og vibrerer med ligeså megen energi, som os. Når nogen spørger mig; “Hvordan kan en sten have en energi?” Så svarer jeg; “Alt er energi. Alt er skabt af energi. Du er energi, jeg er energi, træer er energi, et hus er energi, et starinlys er energi. Alt er energi ~ så hvorfor ikke også sten & krystaller?”.

Dimensioner: Omkring 5,5 x 4 x 4,5 cm

 

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Sort Obsidian

Sort Obsidian er et enormt kraftfuldt energiredskab.

Hvis du ikke er klar til at acceptere, at også du har mørke energier, skyggesider & uhensigtsmæssige adfærdsmønstre – så er dette ikke et energiredskab til dig.

Yin & Yang. Mørke & Lys. Alt er helt naturligt. Helt okay. Og i dig. Hvad der ikke findes, er helvede & djævle. Vi er alle gode. Men vi er også alle onde.

Religioner har skabt en illusion om et helvede, for at sprede frygt; for frygt gør mennesker handlingslammet & er et fantastisk (energi)redskab til at kontrollere & styre andre mennesker.

Men dine mørke sider er okay. Der ville ikke være lys uden mørke. Sort Obsidian kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du er klar til at arbejde med dette.

Sort Obsidian siges at forstærke negative energier – så de kan komme op til overfladen, & blive forløst og sendt væk. Derfor er den genial til at rense din energikrop – men også til at beskytte dig.

Sort Obsidian grounder dig, dine spirituelle energier & vil virke som et skjold omkring dig; & skyde negativ energi væk. Mediter med den placeret omkring dit rodchakra. 

Historie

Arkæologiske fund viser, at vores forfædre for mere end 700.000 år før vores tidsregning kendte til & brugte Sort Obsidian. Fra Island til Mayaerne i Amerika til civilisationens vugge i Mellemøsten.

Min søn er VILD med Sort Obsidian – for det er nemlig ikke et mineral, men lava! Flydende lava der blev nedkølet så hurtigt, at den krystalliserende proces ikke havde tid til sætte ind. Det er faktisk en form for glas, og i Stenalderen brugte vores forfædre det blandt andet til at skabe spejle med; men også som spidser til knive, pile og andre skarpe værktøjer. Hvis du allerede har et stykke rå Sort Obsidian, så ved du nok også godt at den kan være enormt skarp.

Men spejl & skære muligheden er ikke kun kendt rent fysisk. Den er igennem historien blevet brugt af shamaner, til at se sandheden i øjnene – & skære det negative & dårlige væk.