Sort Obsidian kugle

kr. 199,00

Kraftfulde Sort Obsidian kugler i en skøn størrelse.

Din krystal for sandhed & jordforbindelse – læs mere om Sort Obsidian ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Du får en som minder om dem på foto. Ved ikke at tage foto af dem hver især, kan jeg presse prisen lidt ned.

Dimensioner: 5 cm i diameter

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet – det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk. 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Sort Obsidian

Sort Obsidian er et enormt kraftfuldt energiredskab.

Hvis du ikke er klar til at acceptere, at også du har mørke energier, skyggesider & uhensigtsmæssige adfærdsmønstre – så er dette ikke et energiredskab til dig.

Yin & Yang. Mørke & Lys. Alt er helt naturligt. Helt okay. Og i dig. Hvad der ikke findes, er helvede & djævle. Vi er alle gode. Men vi er også alle onde.

Religioner har skabt en illusion om et helvede, for at sprede frygt; for frygt gør mennesker handlingslammet & er et fantastisk (energi)redskab til at kontrollere & styre andre mennesker.

Men dine mørke sider er okay. Der ville ikke være lys uden mørke. Sort Obsidian kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du er klar til at arbejde med dette.

Sort Obsidian siges at forstærke negative energier – så de kan komme op til overfladen, & blive forløst og sendt væk. Derfor er den genial til at rense din energikrop – men også til at beskytte dig.

Sort Obsidian grounder dig, dine spirituelle energier & vil virke som et skjold omkring dig; & skyde negativ energi væk. Mediter med den placeret omkring dit rodchakra. 

Historie

Arkæologiske fund viser, at vores forfædre for mere end 700.000 år før vores tidsregning kendte til & brugte Sort Obsidian. Fra Island til Mayaerne i Amerika til civilisationens vugge i Mellemøsten.

Min søn er VILD med Sort Obsidian – for det er nemlig ikke et mineral, men lava! Flydende lava der blev nedkølet så hurtigt, at den krystalliserende proces ikke havde tid til sætte ind. Det er faktisk en form for glas, og i Stenalderen brugte vores forfædre det blandt andet til at skabe spejle med; men også som spidser til knive, pile og andre skarpe værktøjer. Hvis du allerede har et stykke rå Sort Obsidian, så ved du nok også godt at den kan være enormt skarp.

Men spejl & skære muligheden er ikke kun kendt rent fysisk. Den er igennem historien blevet brugt af shamaner, til at se sandheden i øjnene – & skære det negative & dårlige væk.