Sort Obsidian pyramide

kr. 149,00

Super kraftfulde, smukke Sort Obsidian pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Sort Obsidian

Sort Obsidian er et enormt kraftfuldt energiredskab.

Hvis du ikke er klar til at acceptere, at også du har mørke energier, skyggesider & uhensigtsmæssige adfærdsmønstre – så er dette ikke et energiredskab til dig.

Yin & Yang. Mørke & Lys. Alt er helt naturligt. Helt okay. Og i dig. Hvad der ikke findes, er helvede & djævle. Vi er alle gode. Men vi er også alle onde.

Religioner har skabt en illusion om et helvede, for at sprede frygt; for frygt gør mennesker handlingslammet & er et fantastisk (energi)redskab til at kontrollere & styre andre mennesker.

Men dine mørke sider er okay. Der ville ikke være lys uden mørke. Sort Obsidian kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du er klar til at arbejde med dette.

Sort Obsidian siges at forstærke negative energier – så de kan komme op til overfladen, & blive forløst og sendt væk. Derfor er den genial til at rense din energikrop – men også til at beskytte dig.

Sort Obsidian grounder dig, dine spirituelle energier & vil virke som et skjold omkring dig; & skyde negativ energi væk. Mediter med den placeret omkring dit rodchakra. 

Historie

Arkæologiske fund viser, at vores forfædre for mere end 700.000 år før vores tidsregning kendte til & brugte Sort Obsidian. Fra Island til Mayaerne i Amerika til civilisationens vugge i Mellemøsten.

Min søn er VILD med Sort Obsidian – for det er nemlig ikke et mineral, men lava! Flydende lava der blev nedkølet så hurtigt, at den krystalliserende proces ikke havde tid til sætte ind. Det er faktisk en form for glas, og i Stenalderen brugte vores forfædre det blandt andet til at skabe spejle med; men også som spidser til knive, pile og andre skarpe værktøjer. Hvis du allerede har et stykke rå Sort Obsidian, så ved du nok også godt at den kan være enormt skarp.

Men spejl & skære muligheden er ikke kun kendt rent fysisk. Den er igennem historien blevet brugt af shamaner, til at se sandheden i øjnene – & skære det negative & dårlige væk.