Strength armbånd mænd

DKK 224,00

Vanvittig smuk, håndlavet armbånd til mænd med poleret, varm Rav med smuk, dyb, gylden nuancer. Findes også i smuk halskæde.

Sammensætningen findes også til baby & barn, så far & barn kan dele samme type smykke.

Det er også en fantastisk gave til en du holder af, som netop er blevet far – et far & barn sæt.

Bemærk da alle de smukke kæder er håndlavet, er det mindre variationer i dimensionerne.

Dimensioner: Måler 21 cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: , , Tags: , ,

Rav

Rav er ikke et mineral men en forstening – et fossil – af harpiks. Det tager millioner af år før harpiks bliver transformeret til Rav. Ja faktisk kan du regne med at det er alt mellem 30 til 90 millioner år gammelt. Wauv. Rav kommer i mange farvenuancer, som siges at vibrere med individulle energier.

Rav er et fantastisk energiredskab, hvis du ønsker at bringe styrke til dit Solar Plexus – din selvtillid & dit selvværd

Brug den også gerne, hvis du vil have støtte ved store transformationer & livsbegivender. Jeg oplever ærligt talt at dens unikke, lyse energi opløfter mit hjerte & sind – alt imens jeg betages af dens stadig mystiske, forunderlige udseende.

Rav er i tusinder af år blevet brugt som smykker, beskyttende amuletter, som offergave i moser, medbragt i grave, som gaver imellem konger – ja faktisk var Rav på et tidspunkt ligeså værdifuld som ædelstene. Og Danmark havde stor nytte af dette, da vores land er omgivet af vand & megen Rav er blevet fundet i danske kyster.

Sort Rav vibrerer med en groundende energi, brugt til at beskytte mod negative energier.

Honning Rav & Gylden Rav er fantastisk støtte til at give slip, bringe ro & styrke din selvfølelse & troen på dig selv.

Men hvad kan Rav som energiredskab? Faktisk er Rav i tusinder af år også blevet brugt til at smertelindre. Hvordan? Det menes, at hvis du bærer Rav direkte på huden, så vil varmen fra din krop medfører en opvarmning af Rav stykket, som vil frigive olier fra harpiksen, der vil gå igennem din hud & medbringe en lindrende effekt. Af samme grund er Rav blevet brugt til at smertelindre både spædbørn med tandfrembrud, men også voksne når de skulle have fjernet tænder. Jeg har selv brugt Ravhalskæde til mine børn, & de har aldrig haft problemer ved tandfrembrud – de kom bare frem, til stor glæde.

Du kunne også være interesseret i...