Tilbud

Sufi Wisdom orakelkort

kr. 179,00

Oplev den alkemiske visdom fra historiens mest indflydelsesrige Sufi-vismænd med dette hengivne arbejde af kunstner, forfatter og lærer Rassouli.

Hans herlige billedsprog, indsigtsfulde kommentarer og direkte oversættelser af de persiske tekster skaber et vindue ind til sufismens rige og spirituelle verden.

Opdag din sjæls formål, træf kvalificerede valg, stol på din intuition, få mere tilfredsstillende relationer og udvikl bevidsthed, kreativitet, kærlighed og meget mere.

Hvert af de 44 kort skildrer Sufi-beskeden, der dukkede op på Rassoulis lærred, da han overgav sig til sin højere bevidsthed.

Den 164-siders guidebog introducerer dig til femten mystikere, hvis budskaber er som venner fra de højere riger og har ånden til at styrke og inspirere dig.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.