Tilbud

Super Attractor bog

kr. 199,00

OBS: Sidste sat ned da den er lidt nusset i det hvide.

Det var en sand fornøjelse både at spise morgenmad med denne skønne forfatterinde, få min bog signeret & både være med til hendes foredrag & work shop.

Og denne her bog! WOW! Det er tydeligt at mærke, at Gabrielle Bernstein efterhånden er rutineret i at skrive bøger der skal være nemme at bruge som redskab. For det er denne her uden tvivl!

Helt nye højder, markant nemmere at gå til end de fleste, & Gabby holder dig i hånden hele vejen – så du enten kan få åbnet øjnene op for din egen skaberkraft; eller fin-tunet den selvom du mener, at du ved, hvad du behøver at vide, når det gælder at tiltrække & manifestere det liv du drømmer om.

Du vil på INGEN måde blive skuffet over denne bog, & hvis du virkelig er klar til at kigge ind af, så venter dig der store forløsninger, rensninger & derved en smuk, fintunet magnet klar til at tiltrække alt dét du drømmer om!

Du kan styrke dit arbejde ved også at benytte dig af den smukke Super Attractor journal, alt sammen skabt med Gabrielle Bernsteins bevidsthed, som støtte til din transformation.

Gabrielle Bernstein er en af nutidens moderne, spirituel lærer, coach & New York Times bestseller forfatterinde. Hendes vigtige lysarbejde har gjort, at hun arbejder sammen med spirituelle ledere som blandt andet Deepak Chopra. Oprah Winfrey har udnævnt hende til de næste generationers “thought leader” – en fagekspert der deler ud af sin viden, & bliver anset som en af de førende indenfor sit område.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.