‘SURVIVOR’ ankelkæde med Granat

kr. 239,00

SURVIVOR

Dette er ikke blot et smykke. Dette er et smykke med intentioner. Med dette smykke kan du bære din ‘INTENTION’ – designet er dansk & skabt af Noell Crystals.

Dette smykke er til dig, som ønsker at heale & styrke dit hara chakra. Granat handler om overlevelsesinstinkt, erotik, selvværd, udvikling og komme styrket ud igennem livets kriser.

Den arbejder med dit hara chakra som er forbundet til dit underliv; herfra kommer din kreativitet, leg, lyst – alt dét som er enormt vigtigt i livet for at opleve glæde og flow.

Smykket er skabt med Granat – læs mere om hvad denne krystal kan støtte dig med under ‘Beskrivelse’ længere nede.

Den smukke SURVIVOR lukkes med Cherry Rav lås som beskytter din energi, mørk tråd & så er der små, smukke messing perler ind imellem omkring i kæden.

Dimensioner: 24,5 cm – kan hives blidt i & gøres længere hvis du ønsker

Dit smukke ‘INTENTION’ smykke kommer i en ECO- & FSC-certificeret æske. 

Smykket kan komme i vand, men bemærk det kan forkorte dens levetid. Smykker med elastik bør ikke komme i vand.
Låsen er skabt så den automatisk ‘hives op’ skulle det hænge fast i noget. Bemærk børn under 3 år bør ikke bære smykket uden opsyn.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Granat

Granat vil lære dig, at dine tanker og indstilling til dét livet bringer dig, er halvdelen af løsningen.

Problemer bør kaldes udfordringer, og kriser bør kaldes rum til udvikling.

Brug Granat som energiredskab, hvis du ønsker at styrke dit overlevelsesinstinkt; Granat er nemlig et utrolig powerfuld energiredskab at have, når du befinder dig i en krise. Hvis du oplever at livet er ved at falde fra hinanden, at du ikke kan se nogen sund udvej, og dit fundament begynder at vakle – så skal du arbejde med Granat.

Granat bringer styrke og vækker din indre kraft, og bringer håb og mod, lige meget hvor håbløs din situation måtte være

Granat afbalancerer din seksuelle drift, inspirerer til kærlighed og hengivenhed. Den vitaliserer, bringer lidenskab, opløser tabuer og hæmninger der holder dig tilbage, åbner dit hjerte og øger din selvtillid.

Granat hjælper dig til at se, hvilke adfærdsmønstre du har, som holder dig fastlåst og ikke er hensigtsmæssige. Med din opmærksomhed rettet på dem, hjælper Granaten dig til at opløse dem og give slip på dem.

Fysisk siges Granat at være en god støtte hvis man er syg med cancer, da shamaner og healere igennem historien har ment, at den hjælper med at regenerere kroppens celler.

Historie

Granat har været et yderst populært smykkesten i mange tusinde år. I en grav som estimeres at være lavet cirka 3000 år før vores tidsregning, har man fundet en halsklæde fyldt med Granat rundt om skelettet. Grækerne troede, at hvis børn bar en Granat, ville den redde dem fra at drukne. I kristendommen mener de, at Noah brugte en yderst velslebet Granat til at oplyse sin ark i mørket. Samtidig mente mange kristne, at Granat på grund af sin røde farve var et symbol på dét, at Jesus ofrede sig selv for os mennesker. I Indien brugte de Granat som små spidser på det yderste led af deres pile, når de var i krig.