Tarot – lær at tyde kortenes visdom

kr. 249,00

Da Ulrik Golodnoff døde i 2014, efterlod han sig et livsværk som Danmarks ukronede tarotmester. Han var forfatter til bestselleren igennem mange år, Tarot ABC, som første gang udkom i 1997, og som nu foreligger her idatteren Sofie Golodnoffs nænsomt reviderede og udvidede udgave.

Brug tarotkort til at skabe fordybelse og en pause i hverdagen. Tarotkort kommer ud af en århundreder gammel europæisk mysterie-tradition og er formidable til at navigere i livet med. De kan give dig klarhed over tanker og følelser og anspore til engagement og handlekraft.

Bogen guider dig gennem tarotkortenes billeder og symbolsprog, så du lærer at forstå og bruge dem rigtigt. I bogen lærer du at bruge kortene som terapeutisk værktøj til indsigt, så du kan skabe dig den fremtid, du inderst inde ønsker. Træk ét kort om dagen og styrk din intuition. Når du laver denne lille reflekterende øvelse, giver du dig selv en pause i hverdagen og får perspektiv på dit liv. Kortene fortæller dig sikkert noget, du allerede ved, men som du ikke har været opmærksom på betydningen af.

De smukke og traditionsrige kort er vejvisere i livets mange store og små spørgsmål, og alle kan lære at læse dem. Bogen er smukt illustreret med de første, historiske Tarot kort.

Sofie Golodnoff er kandidat i arbejdslivsstudier og var blandt de første certificerede coaches i Danmark. Hun har siden 2017primært levet af at holde foredrag, undervise og læse tarot for klienter. Tarot er en modernisering af Sofies far, Ulrik Golodnoffs,bog, der i mange år har været en grundbog om emnet i Danmark.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.