Temple Copal

DKK 222,00

“Life is a Ceremony. Earth is a Temple” er Temple Copals slogan – & dét er en af grundende til, at jeg har valgt at forhandle deres højkvalitets røgelsespinde.

Jeg er meget stolt af at være det første sted i Danmark, hvor du kan investere i disse 100% rene, hvid Copal røgelsespinde. De er uden fylde & kunstige stoffer.

For selvom jeg har skabt Noell Crystals røgelsespinde uden træpinde – så er dén opbygning nødvendig for nogle typer, hvis du eksempelvis ønsker røgelsespinde med Copal (det er harpiks).

Copal er en ældgammel aroma – harpiks eller “blodet” om man vil, fra Bursera træer, som er blevet hård igennem den tid det har været i kontakt med luften. Mesoamerikanske kulturer brugte Hvid Copal til at rense, for healing & for at bringe guddommelige energi ind. Hvid Copal har været brugt i ritualer, ved fejringer & ved ofringer i mere end tusinde år ved templer i Mexico & Central Amerika.

Du får 10 pinde med 100% ren, hvid Copal som hver især kan brænde op til 90 min. Du kan slukke & gentænde dem, som du ønsker.

 

For at ære disse gamle kulturer & traditioner inviterer Temple Copal dig til at slappe af & connecte med denne 100% rene, hellige Hvide Copal. De er håndlavet i Mexico & derved støtter du automatisk det oprindelige folk.

Temple Copal er skab af en dansk kvinde, Anna Lundgaard, & hende amerikanske mand, Zane, som sammen bor i Los Angeles. Hvis du vil læse mere om Temple Copal & deres historie så tryk hér.

Ikke på lager