The Divine Feminine Oracle

DKK 199,00

‘The Divine Feminine Oracle’ er en invitation til at genvinde din styrke. Det er et spirituelt redskab til at genskabe kontakten med din intuition. At arbejde med dette sæt, vil være et helligt ritual til at påminde dig selv om, at du har alle svarerne. Du falder tilbage til dit hjerte – katedralen af kærlighed i dig – & modtager dét der behøves.

I dette udsøgte Orakelkort sæt har forfatterinden & foredragsholderen Meggan Watterson samlet helgene, mystikere, guruer & gudinder fra verdens religioner der repræsenterer både guddommelige eksistenser & kvinder der har forsøgt at personificere dem. Hver af disse hellige kvinder kan – hvis du påkalder dem – styrker din evne til at lytte til din sjæl. Om det er fra den ubøjelige kærlighed af Maria Magdalene til den transformerende kraft fra gudinden Kali, så vil du med dette sæt opleve, udforske & virkeliggøre de ekspanderende kvaliteter af den guddommelige, feminine energi der allerede eksisterer i dig.

Bemærk sættet er på engelsk, hvilket er dets originalsprog. Jeg har bevidst købt det på engelsk, da jeg oplever budskaberne fra forfatterinden derved står stærkt & med præcis, oprindelig budskab & energi.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.

Du kunne også være interesseret i...