Tilbud

Tigerøje kranie

DKK 299,00 DKK 199,00

OBS; de sidste tre er for god ordens skyld sat ned. De er smukke men har ikke den helt samme, insisterende Tigerøje farve.

Ærligt ~ så var jeg ved at græde af ren LYKKE, da jeg fandt disse vilde, store Tigerøje Skull! Talk about empowerment når du skaber et kranie med den kraftfulde Tigerøje!

Kranier har stor symbolsk betydning i mange forskellige kulturer, blandt andet hos Mayaerne. Her var kranier et symbol på alle de muligheder, som ligger i vores bevidsthed. De ligger der, latent og for mange glemt; men krystal kranier kan hjælpe os med nå de dimensioner af vores bevidsthed, som vi har glemt at bruge.

I Mayaernes templer havde de bjergkrystal kranier stående; i 1920’erne fandt opdagelsesrejsende et bjergkrystal kranie på størrelse med et normalt menneske kranie, i ruinerne af et gammelt Maya tempel. Sidenhen er der fundet yderligere seks.

Krystal kranier er igennem historien ment at kunne vække vores følelse af, at være dybt forbundet med alt omkring os. De hjælper os til at se, dét fundamentale faktum; at alt omkring os er levende. Også alt det, som vi har opfattet som dødt. De gamle indianer mente, at denne læring er vital for menneskehedens fremtidige liv på denne planet.

Det ræsonnerer utrolig stærkt i mig, og den bevidsthed jeg er opfostret med fra mine forældre, og som jeg selv lever med nu. Alt det som mange opfatter som dødt, mener jeg er levende og vibrerer med ligeså megen energi, som os. Når nogen spørger mig; “Hvordan kan en sten have en energi?” Så svarer jeg; “Alt er energi. Alt er skabt af energi. Du er energi, jeg er energi, træer er energi, et hus er energi, et starinlys er energi. Alt er energi ~ så hvorfor ikke også sten & krystaller?”.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

Dimensioner: Omkring 5,5x4x4,5cm.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Tigerøje

Tigerøje er et utrolig smukt og unikt energiredskab. Ikke kun på grund af dens unikke ydre. Tigerøje vil give dig styrken til at mærke dine omgivelser via klarhed; du vil se på dine omgivelser med klare, stærke tigerøjne. Tigerøjet vibrerer med energier, der styrker din skarpsindigheden, og hjælper dig til at få klarhed over hvad du ønsker – og hvad du virkelig har brug for. Tigerøje er specielt hvis du har udfordringer med selvværd, selvkritik og blokeret kreativitet.

Tigerøje siges at være ekstra god til kvinder. Vi kvinder mærker utrolig meget vores omgivelser, og det kan være en kæmpe styrke. Men det kan også være utrolig drænende.

Vi bruger vores energi til enten at se i klarhed, med styrke, og med evnen til at være i flow – men kvinder kan også komme til at bruge samme energi i usikkerhed

Så hvis du kraftigt mærker energierne omkring dig, og de dræner dig, og du lader andres energier påvirke dig – så vil du have megen lidt energi tilbage, til at løfte dig selv. Jeg selv har investeret i et utroligt smukt armbånd med Tigerøje, som jeg har haft på konstant (undtagen i badet) de sidste halve år, og jeg har virkelig oplevet at få tunet hvor jeg ligger min energi og bevidsthed.

Den er beskyttende mod negativ energi, hvilket også er godt for kvinder, der ofte mærke de dårlige energier der er omkring dem, selvom det intet har med dem selv at gøre. Tigerøjet støtter dig i at filtrere den negative energi fra og stå stærkt i dig selv. Tigerøje hjælper med at løse dilemmaer og indre konflikter, især de der skyldes stolthed og egenrådighed. Den hjælper dig til at opnå dine mål og se dine indre ressourcer og talenter.

Historie

Igennem historien har man ment, at Tigerøje vibrerede med energier der øgede held, penge og rigdom generelt. Blandt andet mente Indianerne, at Tigerøje ikke kun ville tiltrække penge – den ville også sikre at man ikke mistede dem. Det er først i starten af 1800 tallet i Sydafrika, at Tigerøjet blev fundet og nedskrevet, men vores forfædre har kendt til denne unikke sten længe før det. I Egypten blev den brugt som øje i flere guddommelige statuer, dette var cirka 3000 før vores tidsregning. I Arabien troede man, at soldater kunne blive usynlige hvis de bar en Tigerøje i kamp. Romerske soldater brugte den i krig for at øge deres mod. I Japan mente de at Tigerøje var symbol for et langt liv, da tigeren for dem er et guddommeligt dyr, som de mente kunne blive op til tusind år.

Du kunne også være interesseret i...