Unakit pyramide

kr. 149,00

Super kraftfulde, smukke Unakit pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Unakit

I vores del af verden, så forbinder vi sundhed med en krop der rent visuel er slank, tonet & atletisk.

Men hvad med det indre? Du kan være nok så sporty eller slank, men stadig leve et indre liv i rent virvar, uden fodfæste & alt for dårlige tanker.

Vores eksistens i en menneskelig krop handler om balance – i både krop & sind. Og Unakit er et energiredskab, som uden tvivl vil støtte dig i dette. Den er kendt for at bringe harmoni & balance til din energetiske krop, men dette kræver indsigt & forløsning. Så forvent ikke, at det sker henover natten.

Det lyserøde i Unakit repræsenterer omsorg, kærlighed & tålmodighed. Det grønlige overflod & næring. Historisk er den brugt til at støtte i en sund graviditet.⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Brug Unakit som energiredskab, hvis du ønsker støtte til at vække eller styrke kontakten til dig selv. I en travl hverdag, så er det ofte nemmest at til sidestille den tid du ville have brugt på at pleje dit indre, & som årerne går, hober uforløste følelser, negative tanker & energier sig op.

Unakit vil støtte dig til at gå dybt. Og dybt er ikke altid kønt. Hvertfald ikke hvis det er blevet forsømt længe

Men du må ændre dine vaner & dine tanker, hvis du vil ændre dine resultater & din virkelighed. Husk det kræver mere energi at leve i frygt & manglende tro på dit eget lys & potentiale – end det kræver at leve i kærlighed.

Hvis du ønsker at begynde at meditere, eller vil styrke din praksis – så er Unakit også et fantastisk energiredskab! Den vil støtte dig i at connecte med din spirituelle side, & lade den vokse & blomstre. Det vil sige; Unakit støtter dig at, at vende tilbage til dét du kommer fra. Af samme grund er den perfekt til visualisering & visioner, hvis du har store ideer du gerne vil manifestere. For det er når vi falder tilbage til troen på Universet, & begynder at leve i kærlighed, at vi vil blive en del af Universets flow. Universet støtter alt hvad der kommer fra hjertet, & ikke har grobund i egen gevinst eller succes; men i alt dét, som vil gøre en positiv forskel for andre.