Universet er med dig

DKK 299,00

Hvorfor er det så svært at finde lykken? Og hvorfor gør vi ofte modstand mod den?

Ifølge bestsellerforfatterinde & spirituel lærer Gabrielle Bernstein er det, fordi vi fra barnsben har lært at være afhængige af frygt & benægte Universets kærlighed. Men med få midler er det muligt at ændre frygt til tillid & finde ud af, at livet vil os det bedste.

Universet er med dig er fuld af øvelser, inspiration & vil uden tvivl udvide din bevidsthed – & guide dig til at transformere din tankegang, dit handlingsmønster, & derved få mulighed for at opnå alt det, du indtil nu kun har troet du kunne drømme om, men ikke opnå.

Du kan styrke dit arbejde ved også at benytte dig af de kraftfulde Orakelkort samt Journalen, alt sammen skabt med Gabrielle Bernsteins bevidsthed, som støtte til din transformation.

Gabrielle Bernstein er en af nutidens moderne, spirituel lærer, coach & New York Times bestseller forfatterinde. Hendes vigtige lysarbejde har gjort, at hun arbejder sammen med spirituelle ledere som blandt andet Deepak Chopra. Oprah Winfrey har udnævnt hende til de næste generationers “thought leader” – en fagekspert der deler ud af sin viden, & bliver anset som en af de førende indenfor sit område.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.