Utæmmet af Glennon Doyle

DKK 299,00

BOGEN ALLE KVINDER BØR LÆSE

Efter jeg gik igang med denne fantastiske bog vidste jeg bare, at jeg MÅTTE forhandle den!

Jeg håber, for din egen skyld, at du giver dig selv den gave, at læse denne bog. Den vil ændre dit syn på dig selv, dit liv, din fremtid, dine døtre, søstre, veninder, kvinder.

Der er en dyb længsel i enhver kvinde. Vi kæmper så indædt for at være gode: gode partnere, døtre, mødre, medarbejdere og venner. Vi håber, at vores stræben vil få os til at føle os i live. I stedet efterlader den os i en tilstand, hvor vi føler os trætte, stillestående, overvældede og undervældede.

Vi betragter vores liv og tænker: Var det ikke meningen, at det skulle være smukkere end dette?

Sjælfuld og oprørsk, kraftfuld og øm – UTÆMMET er en intim erindringsbog og et wake-up call. Det er historien om en kvinde, der lærte, at en ansvarlig mor ikke er hende, der langsomt dør for sine børn, men hende, der viser dem, hvordan man lever sit liv fuldt ud.

Det er historien om at navigere gennem en skilsmisse og danne en ny, blandet familie. Og det er historien om, hvordan vi alle kan begynde at stole nok på os selv til at sætte grænser, stifte fred med vores kroppe, anerkende vores vrede og hjertesorg og sætte vores vilde og sande instinkter fri, så vi kan blive kvinder, der omsider kan se på os selv og sige:

Der Er Hun!

”Denne bog vil ryste din hjerne og få din sjæl til at skrige. Jeg er så klar til mig selv efter at have læst denne bog!”– Adele

”Sprængfyldt med fantastiske indsigter om, hvad det betyder at være kvinde i dag”– Reese Witherspoon

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.