Vision – Handling – Manifestation

DKK 329,00

Vi har brug for dit lys!
Dét her sæt er til dig (eller til en du har kær), som har de smukkeste, lysende, vigtige visioner, som vil gøre verden til et bedre sted; MEN som måske oplever blokeringer, udfordringer eller mangler tro på, at sætte handling bag.

Vi står foran et nyt år – 2020 – & aldrig mere end nu, har verden haft brug for, at vi alle, hver & én, stråler hver vores smukke, vigtige lys.

Er du klar til at sætte handling bag dine visioner? Er du klar til at få manifesteret dét du bærer i dit hjerte & sind? Så er dét her sætter for dig! Energiredskaberne i “Vision – Handling – Manifestation” vibrerer med enorm styrke, kreativitet, handlekraft & virkelighedsgørelse.

Lapis Lazuli; – Kreativitet – Indre styrke – Handling – Kommunikation – Tro mod dig selv⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tigerøje; – Selvværd – Kreativitet – Se & tro på talenter & ressourcer – Forandring – Empowerment

Lodolit/Manifestations kvarts; – Indsigt – Mod – Manifestation – Meditation – Flow & lethed

Sov, mediter & arbejd gerne MEGET aktivt med dine krystaller. Læs evt mere under “Intentioner & Bevidsthed”.

Sættet kommer i en smuk, økologisk bomuldspose med Noell Crystals logo.

Dimensioner: Lapis Lazuli & Tigerøje måler omkring 4,5 x 3,5 cm. Lodolit måler omkring 3 x 3 cm.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Lodolit

Lodolit kaldes også for Inklusions Kvarts, Shaman Dreamstone eller Manifestations Kvarts. Det er kvarts hvor der er mos eller et andet form for mineral, der er blevet ‘fanget’ indeni. Derfor får man ofte følelsen af, at der er en skov eller anden form for naturlandskab indeni.

Den er igennem historien blevet brugt at Shamaner når en dyb form for meditativ eller trance agtig tilstand, var ønsket. Personligt tænker jeg, at det kan skyldes dens udseende; at den ligesom symboliserer at vi er noget udenpå, men hvis vi virkelig vil, så kan vi eksempelvis via meditation gå ind i vores næste lag.

Af samme grund er den også blevet brugt til at manifestere. Fordi når vi når heeelt ind i os selv, og mærker efter hvad det egentlig er vi er her for, så rammer vi ind i vores medfødte, naturlige talent

Dét som vil komme helt legende og flow agtigt nemt for os – og når man arbejder med noget som kommer fra hjertet, fyldt med passion, så vil det blive manifesteret med lethed. Lodolit siges også, at bringe dig budskaber fra dine guider under meditation. Samtidig er den kendt for at styrke dit mod.⠀⠀⠀⠀

Jeg har selv en smuk Lodolit, & da jeg for nogle år siden forsøgte at sove med den, havde jeg nogle vilde, mærkelige drømme. Efter tre nætter med den måtte jeg simpelthen stoppe, fordi jeg ikke fik ordentlig søvn. Efterfølgende erfarede jeg, at Lodolit er kendt for at give klare & vilde drømme.