‘WHITE HAMSA’ – Opalit halskæde

kr. 399,00

WHITE HAMSA – OPALIT

Elegant & simpel halskæde

‘HAMSA’ er en smuk guldbelagt kæde med en Hamsa formet Opalit.

Opalit er en menneskeskabt glas krystal, som mange new age krystal elskere holder meget af.

Opalit siges at bringe flow af god energi & opløse negative tankemønstre. Den menes at bringe klarhed til dit sind & styrke dit selvværd & støtte dig i din personlige udvikling.

Hamsa hånden menes at give beskyttelse, magt, styrke, velsignelser samt at være et værn mod det onde øje & altså onde energier. Symbolets geografiske oprindelse kan spores tilbage til Mesopotamien, i det nuværende Irak. Det er et symbol som er ældre end islam, kristendommen & jødedommen; men den er oftest kendt fra disse; Hamsa hånd er også kendt som blandt andet Fatimas hånd, Marias hånd & Mirjams hånd.

Kommer i en smuk, sort smykkeæske med guldlogo der er ECO-certificeret smykkeæske, fremstillet af et mix af PLA og PBAT. Det er majsbaseret plast & er derfor biodegraderbar copolyester.

Kæden er stemplet med mærket S925 som betyder det er Sterling Sølv. Den er forgyldt med 18 karat guld.

Dimensioner: Kæden måler 45,5 cm – Vedhænget er cirka 1,1 x 0,6 cm

Bemærk kæden er forgyldt & derfor vil forgyldningen falme med tiden. Opbevar den ikke i badeværelset pga fugt. Tag den af ved bad & når du skal sove, da alle tre faktorer forkorter forgyldningens levetid. Du kan altid få den gen-forgyldt hos din lokale guldsmed.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.