Online forløb; Primordial Sound Meditation

DKK 2.300,00

“The Sky isn’t Your limit – your mind is! Expand it.” 
– Noell Elise

 

Er du klar til at transformere & ekspandere din bevidsthed, & derved måden hvorpå du oplever & mærker livet? Er du klar til at genskabe kontakten til dét sted i dig, hvor alt er muligt?

Online forløbet i Primordial Sound Meditation er til dig som ønsker at investere i dig selv & din fremtid. Alt i dit liv er skabt & skabes af dig.

Vores opvækst, videregivet begrænsninger, hverdagens travlhed, swipe & konstante informationsstrøm, har gjort de fleste fuldstændig fremmede overfor deres egen skaberkraft. Det er selvom, at vi er dén, som skaber vores virkelighed.

Dette transformerende forløb støtter dig både i at få etableret en nærende & succesfuld meditationspraksis. Men det giver dig også værktøjer som vil ekspandere din bevidsthed. Transformere din relation til dig selv, dit liv & de tanker & følelser du oplever. Dét vil bringe balance, ro & accept.

Online forløbet er bygget op i otte sessioner som du kan tilgå i dit eget tempo. Det består både af videoer, tekst, diagrammer m.m. Følger du instrukserne i sessionerne, vil forløbet tage dig lidt over tyve dage.

“No problem can ever be solved from the same level of consciousness that created it” – Albert Einstein

Der findes mange fantastiske måder at meditere på; søvnmeditation, lydmeditation, kropsscanning, chakra healing, drømmerejser & mange flere. Der er ikke én type meditation der er mere rigtig end andre. Det de nævnte har til fælles er, at de har lyde, en stemme & andre aspekter, som holder din tanker aktive.

I Primordial Sound Meditation bevæger vi dit sind fra aktivitet til stilhed. “Man” betyder “mind” & “tra” betyder “transport” på Sanskrit, & dét er præcis pointen med ét mantra; at transportere/styre dit sind et sted hen.

Hvorfor meditere med dit personlige mantra?

Fordi dén lyd er den første lyd din sjæl hørte, da den gik fra det umanifesterede & blev født & manifesteret i en fysisk form; din krop. Derfor er dette også lyden, som forbinder dig med alt det du kommer fra, alt det du er – & alt det, du endnu ikke har manifesteret i denne krop. Den indeholder vibrationerne fra din reneste form, inden du blev påvirket at dine forældre, din opvækst & samfundet.

Ved at meditere med dit personlige mantra, dykker du tilbage til dét du kommer fra – dér hvor alt er muligt.

Derfor er det også vigtigt, at du ved tilmelding gør dette;

Når du investerer i adgang til forløbet, skriver du i boksen “Bemærkninger til ordren” din;

  • fødsels dato
  • fødsels tidspunkt
  • sted for fødslen

Skulle du ikke kende til en eller flere af de tre punkter, så udfyld cirka estimationer eller det du kan.

Husk det er MEGET vigtigt, at du først lytter til dit personlige mantra, EFTER du har gennemgået session 1 til & med 4.

Du kan tro, at jeg glæder mig til at være din guide på denne rejse. Da jeg valgte at implementere Primordial Sound Meditation i mit liv – oh wow – dét transformerede mit liv fuldstændigt. Derfor er det mig en fornøjelse at kunne videregive disse redskaber & denne bevidsthed.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

På lager

Du kunne også være interesseret i...