Tilbud

Online forløb; Primordial Sound Meditation

kr. 1.499,00

“The Sky isn’t Your limit – your mind is! Expand it.” 
– Noell Elise

 

Er du klar til at transformere & ekspandere din bevidsthed, & derved måden hvorpå du oplever & mærker livet? Er du klar til at genskabe kontakten til dét sted i dig, hvor alt er muligt?

Online forløbet i Primordial Sound Meditation er til dig som ønsker at investere i dig selv & din fremtid. Alt i dit liv er skabt & skabes af dig.

Vores opvækst, videregivet begrænsninger, hverdagens travlhed, swipe & konstante informationsstrøm, har gjort de fleste fuldstændig fremmede overfor deres egen skaberkraft. Det er selvom, at vi er dén, som skaber vores virkelighed.

Dette transformerende forløb støtter dig både i at få etableret en nærende & succesfuld meditationspraksis. Men det giver dig også værktøjer som vil ekspandere din bevidsthed. Transformere din relation til dig selv, dit liv & de tanker & følelser du oplever. Dét vil bringe balance, ro & accept.

Online forløbet er bygget op i otte sessioner som du kan tilgå i dit eget tempo. Det består både af videoer, tekst, diagrammer m.m. Følger du instrukserne i sessionerne, vil forløbet tage dig lidt over tyve dage.

“No problem can ever be solved from the same level of consciousness that created it” – Albert Einstein

Der findes mange fantastiske måder at meditere på; søvnmeditation, lydmeditation, kropsscanning, chakra healing, drømmerejser & mange flere. Der er ikke én type meditation der er mere rigtig end andre. Det de nævnte har til fælles er, at de har lyde, en stemme & andre aspekter, som holder din tanker aktive.

I Primordial Sound Meditation bevæger vi dit sind fra aktivitet til stilhed. “Man” betyder “mind” & “tra” betyder “transport” på Sanskrit, & dét er præcis pointen med ét mantra; at transportere/styre dit sind et sted hen.

Hvorfor meditere med dit personlige mantra?

Fordi dén lyd er den første lyd din sjæl hørte, da den gik fra det umanifesterede & blev født & manifesteret i en fysisk form; din krop. Derfor er dette også lyden, som forbinder dig med alt det du kommer fra, alt det du er – & alt det, du endnu ikke har manifesteret i denne krop. Den indeholder vibrationerne fra din reneste form, inden du blev påvirket at dine forældre, din opvækst & samfundet.

Ved at meditere med dit personlige mantra, dykker du tilbage til dét du kommer fra – dér hvor alt er muligt.

Derfor er det også vigtigt, at du ved tilmelding gør dette;

Når du investerer i adgang til forløbet, så kan du efter betaling med det samme logge ind. Det gør du ved at trykke på ‘Menu’ & derefter ‘Log ind’.

Husk det er MEGET vigtigt, at du først lytter til dit personlige mantra, EFTER du har gennemgået session 1 til & med 4.

Du kan tro, at jeg glæder mig til at være din guide på denne rejse. Da jeg valgte at implementere Primordial Sound Meditation i mit liv – oh wow – dét transformerede mit liv fuldstændigt. Derfor er det mig en fornøjelse at kunne videregive disse redskaber & denne bevidsthed.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

På lager